18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – OB: Odds og optakt den 10. marts 2021

 FC Midtjylland – OB FC Midtjylland står med den ene fod i Sydbank Pokalens semifinale efter 2-1 i Odense i første opgør. Kan de fokusere på at få afgjort løjerne i Herning, eller ligger tankerne allerede på weekendens kamp mod FCK? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – OB med kampstart onsdag d. 10. marts 2021 kl. 16:30. Kampen vises på DR 1.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på FC Midtjylland – OB

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder FC Midtjylland som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

FC Midtjylland – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion:: MCH Arena, Herning
Vejret: 6° og svag vind

Optakt til FC Midtjylland – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Første opgør kunne ikke have formet sig meget bedre for FC Midtjylland, på en pløjemark i Odense hev de en vigtig udesejr på 2-1, og fik tilmed hvilet nogle af de største profiler i truppen. De forsvarende danske mestre står med særdeles gode kort på hånden før dette returopgør. OB skal nemlig op at lave mål, hele to af slagsen hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om at sikre sig semifinaledeltagelse. Fynboerne vælter sig ikke i mål, og der skal en helt ekstraordinær indsats til onsdag eftermiddag.

FC Midtjylland rammer ikke deres topniveau for tiden, og de har ganske usædvanligt tabt to Superliga kampe i træk! En rigtig sløj uge for midtjyderne, som lagde ud med at tabe til bundholdet fra Lyngby, for så at tabe topbraget til AGF søndag eftermiddag, begge kampe i øvrigt tabt uden at komme på måltavlen. Det er lidt bekymrende det spil de viser for tiden, eller mangel på samme faktisk. Efter nederlag i første kamp efter genstarten, kom de ind i gode stime med fire sejre i streg, dog uden på noget tidspunkt at imponere. Den blev ikke ved at gå, og nu er det så blevet til to pointløse kampe i træk. De kreerer simpelthen ikke nok chancer i forhold til den kvalitet de har rendende offensivt, samtidig er den bundsolide defensiv begyndt at tillade flere chancer end hidtil set. Der skal rettes op med det samme, for i weekenden venter den 3. topkamp på 3 uger når rivalerne fra FCK byder op til dans.

OB har på en eller anden forunderlig måde spillet sig ind i kampen om at ende i Superligaens top-6. Hvordan er det så sket? Tjaaa, det er måske mest et udtryk for at de andre hold, som spiller med om 6.pladsen heller ikke rigtig har ramt en solid stime af resultater. OB har gjort det hæderligt siden genstarten på Superligaen, med kun to nederlag i de seneste syv runder, men samtidig kun med to sejre. Men det kan betale sig ikke at gå tomhændet fra banen i et ustabilt midterfelt af Superligaen. Det har i høj grad været deres defensive organisation, som har sikret dem point på det sidste, for de vælter sig altså ikke i mål og flot spil. De står med dårlige kort på hånden inden dette returopgør, for de skal op og lave minimum to mål og samtidig holde FC Midtjyllands scoringer på et minimum.

FC Midtjylland:
Junior Brumado (Angreb, Reserve) – Skadet

OB:
Max Fenger (Angreb, Reserve) – Skadet
Jørgen Skjelvik (Back, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl, Cools, Høegh, Scholz, Paulinho, Cajuste, Madsen, Isaksen, Dreyer, Mabil, Pfeiffer

OB forventet startopstilling: Christensen; Johnson Laursen, Juel Andersen, Tverskov, Lund; Thomasen, Drachmann, Kløve; Sabbi, Lieder, Jebali

Odds-forslag: Der bliver sparet på kræfterne

Det er op ad bakke for fynboerne, som har et bjerg at bestige hvis de skal sikre sig adgang til semifinalen i Sydbank Pokalen. Det første opgør var egentlig meget jævnbyrdigt, men som et rigtig tophold formåede midtjyderne at komme bedst fra den første kamp, med en sejr og to udebanemål i bagagen.

FC Midtjylland kan endnu engang gøre brug af en af de bredeste, og bedste trupper i Superligaen, med et stærkt udgangspunkt fra første kamp, og en vigtig topkamp mod FCK i weekenden, forventes de endnu engang at rotere i startelleveren. Det har ikke været blændende fra midtjyderne siden ligaen er startet op igen, og især den tamme offensive må vække bekymring. De har snittet relativt lavt på xG, og ud fra den statistik har de faktisk kun vundet én ud af otte kampe i foråret. De skal igennem dette andet kvartfinaleopgør med kræfterne i behold, og med OB’s solide fundament bagtil kunne det igen lugte af at FC Midtjylland ikke kommer til at vælte sig i mål.

OB må være bekymret når de kigger på denne kamp, og hvad der skal til for at sikre sig videre deltagelse. De skal op og score to mål på en af Danmarks sværeste udebaner. Fynboerne lever i højere grad på deres defensive kompetencer end de offensive. I forårets første otte kampe er det kun lykkedes dem at score mere end et mål i to kampe, og er gået målløse fra banen i fire af de otte kampe. Det skal virkelig flaske sig for OB offensiven hvis de skal gøre comeback her, og det tror vi simpelthen ikke på at de kan.

Vi regner med en kamp hvor hjemmeholdet vil så smertefrit igennem som muligt inden deres vigtige kamp i weekenden, og et udehold, som gerne vil, men ikke kan. Midtjyderne sikrer sig stille og roligt avancement i et målfattigt opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2.5 mål til odds 2,23 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – OB: Statistik, topscorer og H2H

– Endnu et skuffende nederlag for midtjyderne i weekendens topkamp imod AGF, betyder at de har måtte afgive 1.pladsen i Superligaen. Deres statistik for sæsonen lyder på 12-3-5 og en målscore på 30:20.

– OB kæmper for at ende i den pæne del af rækken inden den bliver delt op, de indtager lige nu 7.pladsen i Superligaen med en statistik for sæsonen på 6-7-7 og en målscore på 23:25.

– Sory Kaba har ikke helt været de mange penge værd endnu. Han er dog topscorer i Herning med hans seks ligamål.

– Skarpeste mand på Fyn i denne sæson har været Jebali, som står noteret for 5 ligamål.

– Der står FC Midtjylland på det meste når vi kigger på de indbyrdes opgør, de midtjyske ulve tog da også en 2-1 sejr i første kvartfinaleopgør.

Expected Goals: FC Midtjylland – OB. De seneste tre kampe

FC Midtjylland:
Midtjylland – AGF (0-1) 0,12 – 0,94 xG
Lyngby – FC Midtjylland (2-0) 2,12 – 1,03 xG
FC Midtjylland – Brøndby (1-0) 0,98 – 1,83 xG

OB:
Vejle – OB (2-0) 1,01 – 0,64 xG
SønderjyskE – OB (0-0) 0,53 – 2,62 xG
OB – Randers (2-1) 1,15 – 2,11 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på FC Midtjylland - OB d. 10. marts 2021*

Skriv et svar