18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – AGF: Odds og optakt den 24.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag eftermiddag bliver afgørelsens time i den danske Superliga, FC Midtjylland halter efter Brøndby med blot 1 enkelt point, så spændingen er intakt! Der skal point på kontoen hos ulvene fra Herning, og samtidig skal de håbe på, at Brøndby får gummiben i deres kamp mod FCN? Hvem løber med mesterskabet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AGF. Der er kampstart mandag d. 24. maj 2021 kl. 17:00. Se kampen på Canal 9. 

GÅ TILFC Midtjylland – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads Kristoffer Kristoffersen
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:53.


Optakt til FC Midtjylland – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Aaarh, de må ærgre sig gule og blå i Herning, over at de ikke står med bedre kort på hånden her inden sidste spillerunde. Dels kunne de selv have sørget for en mere fordelagtig position, hvis bare de havde vundet for to spillerunder siden hjemme imod Randers, og så var det jo ikke helt urealistisk at Brøndbys 10 mand kunne have sat point ind til sidst mod AGF, men marginalerne er ikke med FC Midtjylland i disse dage, og derfor kan de ikke selv afgøre løjerne. Der skal gummiben til på vestegnen, og point til i Herning, for at de to klubber kan bytte plads her på sidse spilledag. Midtjyderne er ikke sindssygt godt kørende, og det er jo også en del af forklaringen på, hvorfor det er dem som jagter Brøndby og ikke omvendt. Det er blot blevet til en sejr i de seneste fem ligakampe, herunder tre nederlag. Dion Cools og Cajuste er ude med karantæne til dette opgør, men der er bredde nok i Herning, til at klare sig uden.

AGF gav kamp til stregen mod Brøndby i torsdags, men en gigantisk fejl af det unge talent, Hausner, sørgede for at alle 3 point røg til vestegnen. AGF har dermed udspillet deres rolle i rækken her inden sidste spillerunde, det er sikkert og vist, at de snupper 4.pladsen, så efter kampen i morgen venter der et dobbeltopgør mod det bedste hold fra den nederste halvdel af Superligaen, om den sidste europæiske billet til næste sæson. Patrick Mortensen bliver hvilet, så han står skarpt til det opgør, og der kunne være risiko for, at AGF ville tage lidt let på dette opgør, for at komme i fuld fart til det afgørende dobbeltopgør. Heller ikke AGF er sygt godt kørende, der var ellers forbedring at spore, men nederlaget til Brøndby blev det tredje på de seneste fem runder, så alt i alt er det vist meget fortjent, at aarhusianerne indtager 4.pladsen.

FC Midtjylland:

  • Dion Cools (Back, Fast) – Karantæne
  • Jens-Lys Michel Cajuste (Midtbane, Fast) – Karantæne

AGF:

  • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Niclas Backmann (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling:  Lössl; Anderson, Scholz, Sviatchenko, Paulinho; Onyeka, Evander, Cajuste; Dreyer, Kaba, Sisto.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Juelsgård, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Grønbæk, Ammitzbøll, Thorsteinsson


Odds på FC Midtjylland – AGF

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til FC Midtjylland.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Det bliver en walk over på MCH Arena

Sindssygt fedt med spænding til det sidste! Der er simultan kick-off i Brøndby og Herning, søndag klokken 17.00 skal vi have fundet en afgørelse på denne sæsons Superliga, og FC Midtjylland skal ud at gøre deres, for bare at have en chance for at ende øverst på skamlen. Der er sket mere mærkelige ting en et evt. Brøndby pointtab til FCN, så midtjyderne skal da ud og spille deres chance her, men hvor meget kan man egentlig bakke mesterskabsbejlerne op? De er jo ikke vanvittigt godt kørende for tiden…

Oddset på hjemmesejr er ganske lavt, og det er der vel ikke så meget at sige til. Det er FC Midtjylland, der har motivationen til dette opgør, og så har de tilmed et halvt fyldt MCH Arena i ryggen. Lige indtil den tamme hjemmekamp imod Randers FC for et par runder siden, så så midtjyderne ud til at nyde, at hjemmefansene var tilbage med 4-1 over FCK og 3-0 over FCN. De midtjyske ulve skal ud og vise, at de er værdige til at kæmpe med om mesterskabet, de tager imod et formodentlig, ikke voldsomt motiveret AGF mandskab, som er uden deres bedste offensive spiller. Jeg tror, at Pinsen bliver fejret på behørig vis i Herning i morgen med en komfortabel hjemmesejr, om det er nok til at blive danske mestre er nok mere tvivlsomt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,23
FC Midtjylland -1.5 (AH)
Besøg Unibet *


FC Midtjylland – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland indtager inden sidste spillerunde Superligaens 2.plads 1 point efter Brøndby.

  • AGF formåede ikke at tage point fra Brøndbys 10 mand torsdag aften, og de må dermed tage til takke med Superligaens 4.plads.

  • Hos FC Midtjylland er det Sory Kaba, som oftest får måltavlen i sving med 11 sæsonmål. Senest åbnede han ballet imod FCK i Parken.

  • Patrick Mortensen har været manden med de fleste mål for AGF i sæsonen, hele 15 ligamål er det blevet til. Desværre for aarhusianerne sidder han ude med en skade til dette opgør.

  • FC Midtjylland har vundet to ud af sæsonens tre indbyrdes opgør mod AGF, senest vandt de med hele 4-1 på Ceres Park.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. AGF – de seneste tre kampe

FC MidtjyllandResultatxGAGFResultatxG
FC København – FC Midtjylland(4-1)3,3 – 1,79AGF – Brøndby IF(1-2)3,20 – 0,46
FC Midtjylland – Randers FC(1-1)1,66 – 0,91AGF – FC Nordsjælland(3-1)2,74 – 1,03
Brøndby IF – FC Midtjylland(3-1)2,39 – 1,33Randers – AGF(0-1)0,77 – 2,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar