18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København – Vejle: Odds og optakt d. 3. marts 2021

<b>Dommer:</b>FC København – Vejle” title=”<b>Dommer:</b>FC København – Vejle” style=”float:right” class=”textparser-right” /> FC København er med en flot åbning på foråret ved at spille sig ind i kampen om topplaceringerne i Superligaen. Men de seneste 2 kampe har givet uafgjorte resultater mod Lyngby og AGF, og 1 point af gangen er ikke nok for FC København. Det ligner ellers den taktik, Vejle bruger. De har hentet 3 uafgjorte i deres 5 kampe i 2021. Henter de kryds nummer 4 i Parken, er de nok tilfredse med det. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Vejle. Der er kampstart onsdag d. 3. marts 2021 kl. 20:00. Se kampen på Canal 9 eller på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på FC København – Vejle

Oddsene peger på sejr til FC København som det mest oplagte i denne dyst.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

FC København – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion:: Parken, København
Vejret: 2° med svag vind

Optakt til FC København – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

FC København gik på julepause med 7 point op til FC Midtjylland på Superligaens 1. plads. Fornemmelsen var, at det ville blive meget vanskeligt at indhente. Nu er vi 5 runder inde i foråret. Københavnerne har erobret 11 af 15 mulige point, men de har nu 8 point til FC Midtjylland på Superligaens 1. plads.

Alligevel føles det, som om FC København har meldt sig ind i kampen om medaljer og topplaceringer – og hvis alt går vel måske endda guldmedaljerne. Men uafgjort mod Lyngby? Dén går ikke. At de deler hjemme med et stærkt spillende AGF-hold er ikke skandaløst, men der skal vel snart plukkes et par point af afstanden til toppen. På søndag er der lokalopgør mod Brøndby og næste søndag gæster FC Midtjylland Parken. Dér skal Løverne slå til. Men de skal altså først forbi onsdagens hurdle, som er Vejle. Og det behøver ikke være en let opgave.

Vejle gør det glimrende. De har godt nok kun scoret 4 mål i deres 5 kampe i 2021, men de har altså fået 6 point ud af de 4 scoringer. Og kun tabt en enkelt gang. Efter denne kamp følger 2 hjemmekampe for Vejle mod OB og AaB, før de runder grundspillet af ude mod FC Midtjylland. Der er lige nu 10 point ned til nedrykningszonen for Vejle, og måske vil de vurdere, at deres bedste chance for yderligere udbytte i grundspillet ligger i de 2 kommende kampe på hjemmebane. Måske.

FC København:
Peter Ankersen (Forsvar, Fast) – Skadet
Mikkel Kaufmann (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Vejle:
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Skadet
Mads Greve (Forsvar, Fast) – Skadet
Thomas Gundelund (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Jacob Schoop (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FC København forventet startopstilling: Johnsson; Bartolec, Nelsson, Jørgensen, Boilesen; Lerager, Zeca, Falk; Daramy, Wind, Fischer.

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Mølgaard, Kolinger, Ojala, Bengtsson; Hetemi, Ramadani, Engel; Allan Sousa, Ezatolahi, Faghir.

Odds-forslag: FC København bider til

Det vælter ind med mål i FC Københavns kampe for tiden. Det er blevet til 22 mål i deres 5 forårskampe. 4,4 mål i snit. Og heldigvis for dem har de stået for flertallet af målene. 13:9 hedder scoren. De vinder ikke stort. 2x 3-2 og en enkelt 2-0-sejr er det blevet til. Men de spiller flot fodbold, de fylder mere på banen med tilkomsten af Lukas Lerager, og Jonas Wind er i god form i front. Kort sagt; det ser faktisk lovende ud for FC København lige nu.

Godt nok har Vejle spillet nogle gevaldig målfattige opgør, og de holdt endda på imponerende vis Brøndby nede på en kneben 2-1-sejr, så vejlenserne kan sagtens bide fra sig. Og som tidligere nævnt kan begge mandskaber måske endda tænkes allerede at have en lille smule fokus på de kommende opgaver.

Det ændrer alligevel ikke på, at anbefalingen herfra bliver, at FC København henter en relativt komfortabel sejr på mindst 2 overskydende mål. På den måde er der plads til, at holdene enes om en rolig kamp, så de kan være klar til de kommende opgaver, og så kan det jo passende ende 2-0, eller også kan de tordne mål ind på samlebånd og vinde 3-1 eller 4-1. Eller endnu mere.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1 til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens optakt til 19. runde i Superligaen

FC København – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

– FC København er nummer 4 i Superligaen med 31 point for 18 kampe.

– Statistikken for københavnerne lyder på 9-4-5 og 35:30 i målforskel.

– Oprykkerne fra Vejle er på en aktuel 9. plads i tabellen, og deres tal er 5-6-7 og 22:28.

– Jonas Wind er topscorer for FC København med 11 sæsontræffere.

– Hos gæsterne fra Vejle deler Wahid Faghir og Allan Sousa topscorer-værdigheden med hver 5 mål.

– I september stødte de 2 hold sammen i Vejle, og dengang endte det 2-2.

Expected Goals: FC København vs. Vejle – de seneste tre kampe

FC København
FC København – AGF (3-3) 3,45 – 2,06 xG
Lyngby – FC København (2-2) 0,58 – 3,04 xG
FC København – SønderjyskE (3-2) 3,29 – 1,05 xG

Vejle
Vejle – Horsens (0-0) 1,58 – 1,42 xG
Brøndby – Vejle (2-1) 0,56 – 1,23 xG
Vejle – FC Nordsjælland (2-2) 1,41 – 3,18 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Optakt til og odds på FC København - Vejle d. 3. marts 2021*

Skriv et svar