18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København – FC Midtjylland: Odds og optakt d. 14. marts 2021

<b>Dommer:</b>FC København – FC Midtjylland” title=”<b>Dommer:</b>FC København – FC Midtjylland” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Der er vigtige point i topstriden på spil, når FC København søndag aften får besøg af de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. Værterne kommer fra et derbynederlag sidste weekend, mens FC Midtjylland i midtugen høstede selvtillid i pokalturneringen efter 2 liganederlag i rap. Hvem kommer sig bedst over de nylige knubs og snupper sejren i dette prestigeopgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på FC København – FC Midtjylland

Oddsene peger, vi kan forvente en tæt kamp, men hvis der skal være en favorit, mener bookmakerne, det er FC København.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

FC København – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion:: Parken, København
Vejret: 7° og svag vind med risiko for kraftigere vindstød og nedbør

Optakt til FC København – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

3 sejre på stribe efter vinterpausen sendte FC København mod toppen af tabellen, og det var faktisk for en stund realistisk, at de kunne blive en del af guldkampen igen. Det kan de selvfølgelig stadig, men de har nu spillet de følgende 4 kampe og bare vundet 1 af dem. Den enlige sejr kom på et sent sejrsmål mod Vejle, ligesom den ene uafgjorte – i Parken mod AGF – også måtte kæmpes i land efter at have været bagud 2-0 og 3-1 undervejs. Og så altså endnu et nederlag i rivalopgøret mod Brøndby sidste søndag. Der er 7 point op til netop Brøndby på tabellens 1. plads, så FC København er tæt på piskede til at få noget ud af mødet med de forsvarende mestre fra Herning.

Men de mangler forsvars-krumtappen, Mathias Zanka Jørgensen, som sidder ude med karantæne, og derfor må de formentlig have gang i Andreas Bjelland, der ellers har tilbragt det meste af foråret på bænken. Han er jo ikke pludselig blevet en dårlig fodboldspiller, men der må mangle noget timing efter så mange timer på sidelinjen.

Timingen i pokalkamp i midtugen mod OB for FC Midtjylland kan til gengæld ikke diskuteres. Det var helt perfekt efter 2 nederlag i træk i Superligaen – 2-0 i Lyngby inklusive 2 røde kort og så 1-0 til AGF i en tæt og velspillet topkamp – og så kom sådan en returkamp på hjemmebane helt perfekt. 2-1 på udebane i Odense i den første kamp betød, at fynboerne mere eller mindre havde opgivet håbet om at gå videre, så de sparede på mange pladser, og så kunne FC Midtjylland høste en 3-0-sejr og dermed komme til kampen i Parken med lidt mere top på selvtillids-tanken.

FC Midtjylland har 2 point op til Brøndby på 1. pladsen, så de har heller ikke brug for alt for mange svipsere for at holde snor i førerholdet. Til dette opgør sidder både Jens-Lys Michel Cajuste og Nicolas Madsen ude med karantæne, så de skal have fundet en løsning på de centrale midtbanepladser, men det virker oplagt at Frank Onyeka og Evander tager over.

FC København:
Mathias Zanka Jørgensen (Forsvar, Fast) – Karantæne
Peter Ankersen (Back, Fast) – Skadet
Nicolai Boilesen (Back, Fast) – Tvivlsom

FC Midtjylland:
Jens-Lys Michel Cajuste (Midtbane, Fast) – Karantæne
Nicolas Madsen (Midtbane, Fast) – Karantæne
Joel Andersson (Back, Fast) – Skadet
Dion Cools (Back, Fast) – Skadet
Junior Brumado (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København forventet startopstilling: Johnsson; Bartolec, Nelsson, Bjelland, Boilesen; Stage, Zeca, Falk; Wind; Fischer, Daramy

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Sery Larsen, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Evander; Isaksen, Dreyer, Sisto; Kaba

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Gæsterne virker en tand stærkere netop nu

De seneste 6 indbyrdes møder har givet 5 sejre til FC Midtjylland og 1 enkelt er endt uafgjort. Altså ingen – nul (0!) – sejre til FC København. 4 af kampene har været i Herning, og der er det endt med afklapsninger til Løverne. 4-0, 4-0, 4-1 og 3-1 er det endt, så FC København kan måske finde en anelse opmuntring i, at kampen spilles i Parken. Her har de trods alt kun tabt 2-1 og endda spillet en enkelt kamp 0-0.

Opmuntrende er det til gengæld næppe for hjemmeholdet, at de med 33 scoringer imod har lukket lige så mange mål ind som ligaens bundhold Horsens. Det er simpelthen katastrofalt ringe, at målene rasler ind, som var det en mikroput-kamp søndag formiddag. Og de må være sig smerteligt bevidste om, at FC Midtjylland har et offensivt arsenal, der kan risikere at gøre rigtigt ondt, for et smertensbarn hos gæsterne, som de gerne snart ser forløst, er, at de i ligaen siden nytår ikke har scoret mere end 2 gange i nogen af deres kampe. Men måske varslede pokalkampen i midtugen mod OB nye tider med 3 scoringer, og så kan det blive en brandvarm aften i Parken for værterne.

Opsummerende har FC Midtjylland haft overtaget mod FC København i nyere tid. De fik medvind i midtugen efter 2 nederlag i rap, og de har virkelig brug for alle 3 point for at holde trit med Brøndby. Det har FC København også, vil du indvende. Ja, men de virker ikke til at have samme niveau som gæsterne lige nu, og derfor bliver anbefalingen at gå med udesejr.

SpilXperten.com anbefaler: 2 til odds 2,80 – SPIL HER >>*

FC København – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

– FC København er placeret på 4. pladsen i Superligaen med 34 point efter 20 kampe.

– Deres statistik for de 20 kampe er 10-4-6 med målscoren 38:33. Når de spiller i Parken, hedder tallene 5-2-3 og 21:17.

– FC Midtjylland indtager netop nu Superligaens 2. plads med 39 point efter 20 runder.

– Statistikken for gæsterne er 12-3-5 og scoren 30:20. Når ulvene er på udebane, har de hapset 5-2-3 og 15:15.

– Jonas Wind har nettet 11 gange i sæsonen, og det er nok til, at han kan kalde sig topscorer hos FC København.

– FC Midtjyllands topscorer er Sory Kaba, som har været på pletten 6 gange for ulvene.

– De 2 hold mødtes 17. december i Parken i DBU Pokalen. opgøret endte 1-1 – i øvrigt begge scoringer i kampens første 10 minutter – og efter straffespark vandt FC Midtjylland billetten videre i pokalturneringen.

– I Superligaen er de seneste 6 møder endt med 5 sejre til FC Midtjylland og 1 enkelt uafgjort.

Expected Goals: FC København vs. FC Midtjylland – de seneste tre kampe

FC København
Brøndby – FC København (2-1) 1,56 – 2,60 xG
FC København – Vejle (2-1) 0,96 – 1,07 xG
FC København – AGF (3-3) 3,46 – 2,06 xG

FC Midtjylland
FC Midtjylland – OB (3-0) 2,44 – 0,98 xG (DBU Pokalen)
FC Midtjylland – AGF (0-1) 0,12 – 0,94 xG
Lyngby – FC Midtjylland (2-0) 2,12 – 1,03 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream FC København – FC Midtjylland den 14. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem FC København og FC Midtjylland, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream FC København – FC Midtjylland hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på FC København - FC Midtjylland d. 14. marts 2021*

Skriv et svar