18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fantastisk onsdag for odds på SpilXperten

Odds på SpilXperten ramte fantastiskDet blev en fantastisk onsdag for SpilXpertens eksperter og brugerne på siden, hvor eksperterne, boblerne og Den Sorte Boks i alt ramte 30 ud af 38 afviklede odds – ganske enkelt imponerende!

Onsdagens odds var fantastiske

Det var på alle måder en fantastisk onsdag for sport og spil-interesserede, hvis man altså fulgte SpilXpertens spilforslag. I alt 38 spilforslag fra Den Sorte Boks, eksperterne og boblerne blev afgjort, og det kastede hele 30 rigtige odds af sig. Med en del odds omkring og over 2,00 blev det endda til en række flotte gevinster, og alt i alt var der vist ikke nogen tvivl om, at dagen med de mange Champions League tips gav et gevaldigt overskud.

Den Sorte Boks’ odds er i topform

Den Sorte Boks – servicen hvor professionelle gamblere sender spilforslag ud via sms – har ikke haft den fornødne tur i den i år, men man må i den grad sige, at folkene bag servicen er kommet efter det nu. De sidste syv spilforslag i træk er blevet ramt, og ser vi tilbage på de seneste 11 spilforslag, har der været gevinst på hele ni af dem. Den Sorte Boks tordner altså derudaf i årets sidste måneder. Hvis du også vil modtage deres spilforslag, kan du klikke på knappen nederst på siden.

Ramte ni ud af 11 Champions League odds

Onsdagens mest opsigtsvækkende præstation stod bobleren ‘christianbc’ dog for, da han ramte ni ud af sine 11 Champions League odds. Kun ét spilforslag var forkert, mens man fik indsatsen tilbage på et andet. Ellers var der ni gevinster direkte ned i lommen, og det bl.a. til pæne odds som 2,63, 2,37 og 2,07.

Vil du modtage eksperternes spilforslag via SMS? Læs mere her

Skriv et svar