18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Få tidsbegrænset special bonus hos Betfair via SpilXperten

Ekstraordinær Betfair bonusI en stærkt begrænset periode (kun til d. 26. august) tilbyder den populære spillebørs og bookmaker Betfair en ekstraordinært stor bonus til dig som ny kunde, hvis du opretter dig via SpilXperten. Bonussen lyder på et risikofrit væddemål på 500 kroner samt mulighed for ‘cash back’-bonus helt op til 7.500 kroner. Bonussen kan ikke fås ved at oprette sig direkte hos Betfair, men opretter du dig via denne nyhed, får du adgang til begge bonusser.

Læs vores anmeldelse af Betfair.

Risikofrit væddemål på 500 kroner samt ‘cash back’ op til 7.500 kroner

Normalt lyder Betfairs risikofrie væddemål til nye kunder på 200 kroner, men frem til d. 26. august kan du her på SpilXperten sikre sig et risikofrit væddemål på hele 500 kroner oveni i muligheden for de 7.500 kroneri ‘cash back’. Det eneste, du skal gøre for at få fingrene i de to bonusser, er, at du skal oprette dig via denne nyhed eller et af bannerne her på SpilXperten.com.

Når du har oprettet dig hos Betfair via et af linksene i denne nyhed og indbetalt penge, skal du placere et væddemål på mindst 500 kroner på Betfairs spillebørs. Hvis du taber på dit første væddemål, refunderer Betfair beløbet til din konto, og du har altså ikke tabt en eneste krone.

Når du er kommet i gang med din Betfair-konto, har du tilmed 30 dage til at samle så mange Betfair-point som muligt på spillebørsen. Pointene samler du ved at spille hos Betfair, og desto flere point du indsamler, desto større bonus får du løbende bonus. I alt kan du få udbetalt 7.500 kroner i ‘cash back’-bonus.

Få din unikke bonus hos Betfair nu

Sådan får du din tidsbegrænsede bonus hos Betfair

1. Besøg Betfair ved at benytte dette link: Kom til Betfairs hjemmeside nu >>

2. Tryk på “Tilmed dig i dag” og opret din konto

3. Indbetal herefter penge og placer dit første væddemål på 500 kroner. Taber du på dette, refunderer din indsats i løbet af 48 timer.

4. Du har nu 30 dage til at optjene så mange Betfair-point som muligt, som kan udløse en ‘cash back’-bonus mellem 75 og 7.500 kroner.

Betfairs regler og vilkår er gældende.

Betfair er en spillebørs

Betfair er både en bookmaker og spillebørs, og netop en spillebørs er ikke noget, som alle kender til. Derfor har vi lavet en introduktion til Betfair og spillebørser generelt, så du kan få endnu mere ud af Betfairs gode odds. Du finder guiden her: Hvad er en spillebørs?

Få din tidsbegrænsede bonus hos Betfair nu

Skriv et svar