18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Få gratis spil på sport: Besøg NordicBet’s nye site!

NordibetNordicBet har i dag lanceret et nyt og forbedret website, som sætter brugeren i førersædet. Spillerne kan nu redigere og tilpasse hjemmesiden og senere også dele odds og tips, ligesom en ny, lynhurtig søgemaskine introduceres. Ændringerne er baseret fuldstændig på feedback fra brugerne.

“Vores oprindelige website blev kreeret tilbage, da vi blev grundlagt i 2002. Vi har naturligvis gennemført forbedringer gennem årene, men besluttede at lave et nyt spillesite, der er baseret på brugernes ønsker,” forklarer Joakim Stockman, chef for online- og brugeroplevelse hos NordicBet.

“Efter tolv måneders udvikling er vi stolte over at kunne sige, at det nye NordicBet-site tilbyder førende spillemuligheder, fremragende nye tilpasningsfunktioner og branchens hurtigste spilsøgning.”

De seneste tests bekræfter, at det nye site er hurtigere, enklere og mere stilrent end før. Den nye søgefunktion “Find odds” og brugerens eget valg af oddsfavoritter og redigering af forsiden er særligt populære blandt de brugere, der har været til forpremiere på det nye site.

Den officielle premiere følges af et særtilbud, hvor brugerne kan prøve den nye site med et gratis spil for 10 kroner, når de inviterer deres venner til at afprøve det og opretter en favorit.

Gør brug af tilbuddet her: Nordicbet

FLOT VELKOMSTBONUS: Nordibet Få op til 1000 DKK i velkomstbonus hos en af de mest populære bookmakere i Skandinavien. Nordicbet er stedet!

Skriv et svar