18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Få dine spilfiduser til VM i håndbold fra Roman Empire og Mr_Hagen

Håndbold fiduser på www.spilxperten.comVM i kvindehåndbold starter i dag, hvilket betyder, at der frem til og med d. 18. december er massevis af håndbold i TV og gode spilfiduser at komme efter her på SpilXperten.com. Disse spilfiduser kommer håndboldeksperterne Roman Empire og Mr_Hagen til at stå for, og hver gang de poster et spil, kan du få det direkte på mobilen.

Få gode håndboldfiduser på mobilen

VM i kvindehåndbold starter natten til lørdag, når Brasilien er værtsnation. Danmark er naturligvis også repræsenteret ved verdensmesterskaberne, men hvad endnu vigtigere er, at du kan komme til at tjene en god skilling på slutrunden. Vi har nemlig to dygtige håndboldeksperter til dig, som udsender deres spilforslag via SMS. På den måde får du spilforslag til kvindernes VM-slutrunde direkte på mobilen, når der er noget, som er værd at spille på.

– Roman Empire har efter 1895 spilforslag en tilbagebetaling på 110,23 %

– Mr_Hagen har 570 spilforslag en tilbagebetaling på 109,39 %

Sådan får du fiduser fra VM i håndbold på mobilen

For at modtage håndboldeksperternes spilforslag direkte på mobilen, skal du gøre følgende:

1. Opret en gratis brugerprofil her på SpilXperten: Få gratis brugerprofil nu

2. Når du er oprettet, skal du være sikker på, at du er logget ind.

3. Har du ikke tidligere prøvet at abonnere på SMS-spilforslag fra eksperter, eller kan du ikke huske, hvordan du gør, skal du følge guiden her: Guide til modtagelse af spilforslag på SMS

4. Du modtager nu spilforslag fra Mr_Hagen og Roman Empire, når de er klar med spilforslag.

Skriv et svar