18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Få BajenBengans tennistips til nedsat pris

Odds og spilforslag til tennisKunne du godt tænke dig at få nogle kvalitetstips med tennis direkte på mobiltelefonen? Så bør du kigge over til SpilXpertens søsterside, Spelunivers. De har netop sat prisen ned på sms-adviseringer fra BajenBengan, som skabte et overskud på over 640 units i 2010!

Starten på 2011 har været hård for mange gamblere med svingende resultater, og heller ikke Spelunivers’ dygtige tennisekspert, BajenBengan, er gået fri af en hård vinter. Således har de to første måneder i 2011 ikke været på niveau med BajenBengans præstationer i 2010, og derfor kan du nu følge eksperten til en væsentlig nedsat pris.

Få tennis tips og odds til nedsat pris

På Spelunivers er prisen for BajenBengans sms-adviseringer således sat ned fra 15 til 10 point, så har man ikke prøvet at følge BajenBengans tennis tips tidligere, er der nu god mulighed for at teste den svenske tennisekspert til en lavere pointpris.

BajenBengan tjente over 600 units i 2010

Selvom 2011 endnu ikke har kastet noget overskud af sig, så beviste BajenBengan tydeligt i 2010, at han er en utrolig dygtig tennisekspert. Således skabte han et overskud på næsten 650 units i 2010, hvilket må betegnes som meget imponerende. Derfor er der heller ikke nogen tvivl som, at BajenBengan er en dygtig ekspert, der over tid skaber overskud på sine spilforslag.

Sådan abonnerer du på BajenBengans tennis spilforslag
Først og fremmest skal du have en gratis konto på Spelunivers, som du opretter her: Bliv medlem hos Spelunivers nu

Når du har oprettet din profil og er logget ind, vælger du oppe i topmenuen det menupunkt, som hedder “Min profil/Köp points”.

Når du er kommet ind på din profil, følger du anvisninger til højre med køb af points. Når du har gennemført dit køb af point, kigger du længere nede på profilsiden, hvor du kan vælge eksperter, du vil abonnere på. Her finder du blandt andet BajenBengans til ti point per spilforslag.

Skriv et svar