18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Southampton: Odds og optakt d. 1. marts 2021

<b>Dommer:</b>Everton – Southampton” title=”<b>Dommer:</b>Everton – Southampton” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Everton slog senest lokalrivalerne fra Liverpool, og kan de blå karameller hapse endnu en sejr mandag, når Southampton kommer på besøg, kravler de á point med Chelsea på 5. pladsen. Gæsterne har tabt 7 af de seneste 8 ligakampe. Den 8. spillede de uafgjort. Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til Everton – Southampton. Der er kampstart mandag d. 1. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Everton – Southampton

Oddsene fortæller os, at bookmakerne holder på Everton som favorit i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Everton – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion:: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 5°, svag vind og overskyet

Optakt til Everton – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

15 kampe? 15 kampe! Så mange ligakampe har Southampton spillet på Goodison Park de forudgående 22 år. Og 0 gange (nul!) har de taget alle 3 point med sig sydpå igen. Det er blevet til 10 sejre for Everton og 5 uafgjorte. Hjemmeholdet fik med sejren over Liverpool i seneste runde mundvigene til at vende op igen, men det kan nu ikke helt skjule, at Everton siden nytår kun har vundet 3 af 9 ligakampe. Formen er ikke helt så god, som mister Carlo Ancelotti kunne ønske sig.

Faktisk har Everton ikke vundet på hjemmebane i ligaen siden 19. december. Af 5 kampe er de 4 blevet tabt, og 2 af dem mod bundhold som Fulham og Newcastle. Det huer ikke den ambitiøse italiener på sidelinjen, og der har spredt sig hvisken i krogene om, at han tror, holdet ikke kan sætte sig op til kampe mod hold fra den tunge ende af tabellen. Men de har nu også tabt både til West Ham og Manchester City, som hører til i den gode ende af tabellen. Der er noget at arbejde med for Carlo Ancelotti. Og motivation er vel langt hen af vejen hans ansvar.

Der er absolut også noget at arbejde med for træner Ralph Hassenhüttl i Southampton. Holdets seneste 8 kampe i Premier League er endt med 7 nederlag og kun 1 enkelt uafgjort. Og de har tabt mod hold fra begge ender af tabellen. Holdet er i gang med 4 kampe på stribe på udebane. I tirsdags tabte de 3-0 i Leeds. Nu gælder det så Everton, og derefter følger Sheffield United og Manchester City. Står de stadig uden sejre dér, skal de nok til at kigge sig over skulderen efter nedrykningszonen. Der er lige nu 8 point ned til Fulham, som er første hold under stregen.

Everton:
Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet

Southampton:
Kyle Walker-Peters (Back, Fast) – Skadet
Ibrahima Diallo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Skadet
William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
Theo Walcott (Kant, Fast) – Skadet
Takumi Minamino (Kant, Fast) – Skadet
Michael Obafemi (Angreb, Reserve) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Keane, Godfrey, Digne; Doucoure, Allan, Davies; James Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison.

Southampton forventet startopstilling: Forster; Bednarek, Vestergaard, Salisu, Bertrand; Ward-Prowse, Jankewitz; Djenepo, Armstrong, Redmond; Ings.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Var det medvind, der ramte Everton?

Det så skidt ud. Kun 1 sejr i de forudgående 6 kampe var det blevet til for Everton, men 2-0 over lokalrivalerne fra den røde del af byen giver et boost. Det gør det nok også, at man fik godkendt sine planer om et nyt stadion af byrådet, og sørme om de ikke også fik forlænget aftalen med Lucas Digne. Alt sammen på 5 dage. Så virker det jo pludselig som en ret fin uge. Og den kan de passende runde af med deres favorit-gæster på Goodison, for Southampton har ikke vundet en ligakamp ude mod Everton siden 1997.

Skadeslisten bliver mindre og mindre hos Everton, og angrebet med Richarlison og Dominic Calvert-Lewin ser potent ud. Det er svært at forestille sig, Southampton kan holde værterne fra scoringer. I sæsonens første 9 udekampe lukkede Southampton bare 12 scoringer ind, mens de i de seneste 3 har sluppet 15 mål i rusen – selvfølgelig godt ‘hjulpet’ af 9-0-nederlaget mod Manchester United, men de 2 øvrige har også budt på hver 3 baklengsmål for Southampton. De ligner et hold, der holder ophørsudsalg defensivt.

Nu har Everton jo ikke just lignet et hold, der kunne ramme en ladeport på 40 centimeters afstand de seneste kampe, og man skal være forsigtig med at lægge for meget i en enkelt kamp og da særligt lokalopgør som det mod Liverpool – og endnu mere særligt når Liverpool er i så ustyrligt ringe form, som de er – men sejren må altså uanset give et boost til Everton. Og muligheden for igen at klistre sig fast i topkampen og melde sig ind i spillet om europæiske pladser må give dem ekstra motivation. Anbefalingen herfra bliver hjemmesejr.

SpilXperten.com anbefaler: 1 til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Everton – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

– En øjeblikkelig 7. plads til Everton i tabellen med 40 point for 24 kampe.

– Statistikken for Everton hedder 12-4-8 og scoren 37:33. Hjemme på Goodison Park er det blevet til 4-2-6 og 17:20.

– Southampton er på 14. pladsen med 30 point for deres 25 kampe.

– For gæsterne er tallene 8-6-11 og målforskellen 31:43. På fremmed græs er det blevet til 3-4-5 med scoren 14:27.

– Dominic Calvert-Lewin er flittigste mand til at sende kuglen i nettet hos Everton. Han har scoret 13 mål.

– Hos Southampton har Danny Ings stået for 8 af sæsonens mål. Det gør ham til holdets topscorer.

– 25. oktober mødtes de 2 mandskaber i Southampton, og det endte med en hjemmesejr på 2-0.

– Deres seneste duel på Goodison Park var 9. juli 2020, og det opgør endte 1-1.

Expected Goals: Everton vs. Southampton – de seneste tre kampe

Everton
Liverpool – Everton (0-2) 1,32 – 1,73 xG
Everton – Manchester City (1-3) 1,03 – 1,35 xG
Everton – Fulham (0-2) 0,60 – 2,99 xG

Southampton
Leeds – Southampton (3-0) 2,43 – 1,00 xG
Southampton – Chelsea (1-1) 0,76 – 1,32 xG
Southampton – Wolves (1-2) 0,69 – 1,09 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Everton – Southampton den 1. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Everton og Southampton, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Everton – Southampton hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Everton - Southampton d. 1. marts 2021*

Skriv et svar