18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Manchester City: Odds og optakt d. 20. marts 2021

<b>Dommer:</b>Everton – Manchester City” title=”<b>Dommer:</b>Everton – Manchester City” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Everton tager hjemme på Goodison Park mod Manchester City lørdag aften, når der er kvartfinale i FA Cuppen. Everton har ikke vundet et trofæ, siden deres FA Cup-triumf i 1995, og de kommer med 2 nederlag i rygsækken og er oppe mod stærk modstand i form af et Manchester City-hold, der buldrer løs med 24 sejre i deres seneste 25 kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 20. marts 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Everton – Manchester City

Gæsterne fra Manchester City er ifølge bookmakerne klare favoritter til at snuppe semifinalepladsen, når de møder Everton.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Everton – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion:: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 8° og frisk vind

Optakt til Everton – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Jordan Pickford er fast mand i målet hos Everton. Når han da ikke lige er skadet, for så giver det mulighed for svenske Robin Olsen til at vikariere. Derfor er det ekstra uheldigt for svenskeren, at han måske ikke er i stand til at spille denne kamp, for Jordan Pickford udgik af lørdagens nederlag mod Burnley med en skade, og så fik den unge portugiser Joao Virginia debut. Det kan blive noget af en opgave, hvis den unge mand skal vogte buret mod Englands stærkeste hold netop nu.

I det hele taget ser tingene lidt grå ud for Everton. De kom ellers fint igen efter deres 3-1-nederlag til Manchester City i midten af februar, for de følgende 3 kampe gav alle sejre – inklusive lokalderbyet mod Liverpool – men sidste mandag løb de ind i den tyske træner Thomas Tuchels Chelsea-maskine og tabte 2-0. Det rystede åbenbart holdet så meget, at de heller ikke magtede at besejre Burnley i kampen efter, og der var intet ufortjent over bundholdets 2-1-sejr på Goodison Park. Det betyder, Everton igen må finde sig i en outsider-position i kampen om en top 4-placering. Træner Carlo Ancelotti skal nok have gjort holdet taktisk klar til dette opgør, så de kan stå solidt og kompakt defensivt, men spørgsmålet er, hvor meget de får skabt fremme på banen. Med Dominic Calvert-Lewin og Richarlison har de en sprængfarlig duo helt i front, men savnet af colombianske James Rodriguez kan vise sig at være for stort i forhold til at skabe chancerne til de 2 måljægere.

Manchester City vil formentlig rotere på holdet, og det er en god idé at holde øje med startformationen, og så alligevel … Efterhånden virker det næsten, som om hele truppen er på et niveau over de øvrige hold i England, og for eksempel begyndte Bernardo Silva kampen mod Gladbach i tirsdags som frontløber. Han blev senere udskiftet med Sergio Aguero, mens Gabriel Jesus sad hele kampen på bænken. Masser af klasse hos alle 3. Med hele kampen i tirsdags på bænken virker det sandsynligt, Gabriel Jesus spiller fra start mod Everton, men som sagt er det en god idé at orientere sig før kickoff i, hvordan træner Pep Guardiola blander kortene.

For han skal nok blande kortene, men det handler om at vinde. Manchester City er stadig med på alle fronter, og med en finaleplads i Carabao Cup og et mesterskab, der ser nogenlunde sikkert ud allerede, er der måske lidt ekstra fokus på Champions League – hvor kvartfinalepladsen aldrig var i fare over 2 kampe mod Gladbach – og så altså FA Cuppen. For den ærgerrige træner elsker at vinde. Og han vil vinde det hele. Og i denne sæson har han dygtigt roteret, sparet og skånet, så måske er det faktisk året, hvor de kan komme meget tæt på – og måske ligefrem vinde en helt igennem gigantisk Quadruple. Måske! De er i hvert fald godt på vej.

Everton:
Jordan Pickford (Mål, Fast) – Skadet
Robin Olsen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
Abdoulaye Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet
James Rodriguez (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester City:

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane, Godfrey; Iwobi, Gomes, Allan, Digne; Sigurdsson; Calvert-Lewin, Richarlison.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Mendy; Rodrigo; Bernardo Silva, Gündogan; Torres, Gabriel Jesus, Foden.

Odds-forslag: Manchester City marcherer videre

Sidste gang Everton mødte Manchester City kom de fra et nederlag til et af bundholdene, Fulham. Denne gang har de tabt 2 kampe i rap og senest altså til Burnley fra den nederste del af rækken. Det er ellers sådan en sæson, hvor man helst vil møde Manchester City, når man er så tæt som muligt på sit eget topniveau. Det ligner Everton ikke et hold, der er lige nu. I Premier League har de spillet 14 hjemmekampe og bare vundet 5. De har 7 nederlag på hjemmebane.

Helt omvendt forholder det sig for Manchester City, der har 1 nederlag i deres 14 udekampe i ligaen. De har ikke lukket mål ind i deres 3 seneste udekampe, og i Champions League har de nu spillet 8 kampe og kun lukket 1 mål ind – efter 14 minutter af den allerførste kamp, som de så vandt 3-1. Samtidig kommer de til Goodison med bevidstheden om, at de har slået Everton i de seneste 6 indbyrdes opgør. 5 af de 6 sejre har været med mindst 2 overskydende scoringer, og i 5 af de 6 sejre har begge hold i øvrigt været på tavlen.

Manchester City har 13 sejre i træk på udebane. I 11 af dem har de vundet med mindst 2 scoringer. Dét faktum sammen med Evertons aktuelle problemer både på pointtavlen og på målmandsposten gør, at anbefalingen bliver endnu en sejr på mindst 2 scoringer til Manchester City.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) 2 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Everton – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

– Everton er på en 7. plads i Premier League-tabellen med 46 point for 28 kampe.

– Deres statistik i ligaen er 14-4-10 med scoren 40:37.

– For at komme til denne FA Cup-kvartfinale har Everton besejret Championship-holdene Rotherham og Sheffield Wednesday, mens de i 5. runde slog Tottenham 5-4 efter forlængelse. Alle 3 kampe har ligesom denne været på Goodison Park.

– Manchester City fører Premier League med 71 point for 30 kampe. Statistikken siger 22-5-3 med en målscore på 64:21.

– Manchester City åbnede deres FA Cup-sæson hjemme mod Birmingham fra Championship, og i den følgende runde var de på udebane mod Cheltenham fra League 2, før de i 5. runde slog Swansea fra Championship efter en tur til Wales.

– Evertons topscorer er Dominic Calvert-Lewin, der har nettet 14 gange.

– Ilkay Gündogan med 12 pletskud i Premier League er stadig topscorer for Manchester City, men både Raheem Sterling og Riyad Mahrez er nu på 9 scoringer.

– Det mest aktuelle møde mellem de 2 finder vi i Premier League, hvor de mødtes på Goodison Park så sent som 17. februar i et opgør, gæsterne vandt 3-1.

– Manchester City har vundet de seneste 6 indbyrdes kampe med Everton – 4 på udebane og 2 hjemme.

Expected Goals: Everton vs. Manchester City – de seneste tre kampe

Everton
Everton – Burnley (1-2) 1,27 – 1,26 xG
Chelsea -Everton (2-0) 2,09 – 0,25 xG
West Bromwich – Everton (0-1) 1,30 – 1,26 xG

Manchester City
Manchester City – Gladbach (2-0) 0,93 – 0,49 xG (Champions League)
Fulham – Manchester City (0-3) 0,43 – 2,54 xG
Manchester City – Southampton (5-2) 3,15 – 2,03 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Everton – Manchester City den 20. marts 2021

Vil du livestreame FA Cup-kampen mellem Everton og Manchester City, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Everton – Manchester City hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Everton - Manchester City d. 20. marts 2021*

Skriv et svar