18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Burnley: Odds og optakt d. 13. marts 2021

<b>Dommer:</b>Everton – Burnley” title=”<b>Dommer:</b>Everton – Burnley” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Der skal mere til at ødelægge humøret hos Everton end et enkelt nederlag til Chelsea. For forud for mandagens kamp på Stamford Bridge var gået 3 sejre på stribe inklusive den meget vigtige sejr i lokalderbyet mod Liverpool. Til dette opgør mod Burnley skal Everton hurtigt tilbage i vindersporet, så de kan fastholde deres relevans for top 4-placeringerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Burnley. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Everton – Burnley

Everton er favoritter i dette opgør, og det afspejler oddsene hos bookmakerne også.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Everton – Burnley: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion:: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Everton – Burnley: Skader, karantæner og startopstillinger

Kampene falder som perler på en snor i denne sæson, og næste weekend spiller Everton en meget vigtig FA Cup-kvartfinale mod Manchester City. Premier Leagues førerhold spiller i midtugen CL-bold, så måske lurer Everton på et overskud af kræfter til dét opgør? Men de har ikke plads til at hvile, når Burnley kommer på besøg, for det er tæt for træner Carlo Ancelottis mandskab i toppen af rækken, hvor de forsøger for første gang nogensinde at kvalificere sig til Champions League. Mandagens 2-0-nederlag til Chelsea var et lille tilbageskridt, men det er dog ikke værre, end at Everton med en kamp på hånden stadig er inden for 1 points afstand af Chelsea – som så igen har henholdsvis 3 og 4 point til Leicester og Manchester United på 3.- og 2. pladsen. Alt er stadig muligt for Everton.

Det er det sådan set også for Burnley, men de ville nok ønske, det ikke var sådan. For en af mulighederne for Burnley er nedrykning. De er aktuelt på 30 point, mens Fulham under stregen har 26. Træner Sean Dyches mandskab har kun tabt 1 af holdets seneste 7 kampe, men de har omvendt og bare vundet 1 af de 7. Så de er i en slags uafgjort fase, kan man sige. De har 10 kampe tilbage af sæsonen. Vinder de 2, taber 2 og spiller de resterende 6 uafgjort, ender de på 42 point. Normalt siger man, at 40 er nok til at sikre overlevelse. Måske er det en benhård kalkule, de har gang i?

I optakten til kampen har træner Sean Dyche haft meget fokus på, at fordi Burnleys kamp næste weekend er rykket – de spillede mod Leicester sidste onsdag (1-1. Naturligvis) – kan de nu se frem til hele 3 ugers kamppause, fordi der også venter en landskampspause. Det handler selvfølgelig om det pudsige i et meget tæt kampprogram, og så pludselig er der 3 uger helt uden kampe, men det handler nok også om, at han fornemmer, truppen trænger til hvile. Det bliver spændende, hvordan Burnley får doseret pausen, og om de så kommer flyvende ud til de 2 drabelige opgør mod Southampton og Newcastle, som ligger lige over og lige under Burnley i tabellen. Til gengæld har Sean Dyche ikke haft så meget fokus på dette opgør, som Burnley sikkert gerne sælger på forhånd for endnu en remis. Men det er tvivlsomt, om Everton vil være tilfreds med dét udfald?

Everton:
Robin Olsen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Seamus Coleman (Back, Fast) – Tvivlsom
Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
Abdoulaye Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet
James Rodriguez (Midtbane, Fast) – Skadet
Gylfi Sigurdsson (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Burnley:
Charlie Taylor (Back, Reserve) – Tvivlsom
Ashley Barnes (Angreb, Fast) – Skadet
Jack Cork (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane, Godfrey; Iwobi, Gomes, Allan, Digne; Sigurdsson; Calvert-Lewin, Richarlison.

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lawton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeill; Vydra, Wood.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: 2 fluer med et smæk for Everton

Siden nytår har Everton spillet 6 hjemmekampe. Det har givet 4 nederlag, 1 uafgjort og 1 enkelt sejr. Måske er det ikke bare rivalerne, Liverpools hjemmebane, Anfield, der er forhekset i 2021? Måske er det begge klubberne fra Beatles-byen, der døjer med hjemmebane-bøvl?

Everton har nu været ringe hjemme hele sæsonen, hvor de faktisk har tabt oftere, end de har vundet. Og at de overhovedet stadig er med i kampen om top 4 med en så rædderlig statistik på hjemmebane er temmeligt imponerende, og det skyldes selvfølgelig fornemme tal på udebane, hvor de fx har hentet 4 point flere end Chelsea og 8 flere end West Ham i topstriden.

Til dette opgør skal Everton tilbage på vindersporet. 3 sejre i rap blev afbrudt af Chelsea i mandags, men fornemmelsen er alligevel positiv hos Everton, og de vil med en sejr her give sig selv et fremragende rygstød både til FA Cup-kvartfinalen næste weekend og til de efterfølgende ugers pause. De seneste 10 indbyrdes møder på Goodison Park har givet 6 sejre til Everton, 2 uafgjorte og 2 sejre til Burnley. De seneste 2 dueller på Evertons bane er endt med henholdsvis 1-0 og 2-0 til hjemmeholdet. De er også favoritter her, og med sejr melder de sig tilbage på vinderkurs og får pyntet en smule på deres jammerlige statistik på Goodison Park i denne sæson. Anbefalingen bliver at holde sig til hjemmesejren.

SpilXperten.com anbefaler: 1 til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Everton – Burnley: Statistik, topscorer og H2H

– Everton er på 6. pladsen i tabellen med 46 point for 27 kampe.

– Statistikken for Everton er 14-4-9 og målscoren 39:35. Hjemme på Goodison Park er det blevet til 5-2-6 og 18:20.

– Gæsterne fra Burnley ligger nummer 15 med 30 point efter 28 kampe.

– Udeholdets statistik er 7-9-12 og 20:36, mens de på udebane er noteret for 3-3-7 med scoren 8:20.

– Dominic Calvert-Lewin er topscorer hos Everton med 13 pletskud.

– Burnleys topscorer Chris Wood er noteret for 5 sæsonscoringer.

– Da de mødtes på Turf Moor tilbage i begyndelsen af december, endte opgøret 1-1.

– I de 2 klubbers 12 møder forud for decemberkampens remis er det blevet til 7 sejre til Everton og 5 sejre til Burnley. Og ingen uafgjorte.

Expected Goals: Everton vs. Burnley – de seneste tre kampe

Everton
Chelsea – Everton (2-0) 2,13 – 0,25 xG
West Bromwich -Everton (0-1) 1,05 – 1,26 xG
Everton – Southampton (1-0) 0,58 – 1,41 xG

Burnley
Burnley – Arsenal (1-1) 1,00 – 2,65 xG
Burnley – Leicester (1-1) 1,14 – 1,27 xG
Tottenham – Burnley (4-0) 2,51 – 0,79 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Everton – Burnley den 13. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Everton og Burnley, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Everton – Burnley hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Everton - Burnley d. 13. marts 2021*

Skriv et svar