18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Esbjerg – Hobro: Odds og optakt d. 19. marts 2021

<b>Dommer:</b>Esbjerg – Hobro” title=”<b>Dommer:</b>Esbjerg – Hobro” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Fredag aften er det tid til sidste runde i den danske 1. divisions grundspil. 2 af sidste sæsons nedrykkere fra Superligaen, Esbjerg og Hobro, mødes på Blue Water Arena i Esbjerg. De kan ikke rykke afgørende ved deres placeringer i tabellen, men de kan forbedre startpositionen i slutspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Esbjerg – Hobro. Der er kampstart fredag d. 19. marts 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Esbjerg – Hobro

Esbjerg er favorit i dette opgør ifølge oddsene.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Esbjerg – Hobro: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lasse Læbel Graagaard
Stadion:: Blue Water Arena, Esbjerg
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Esbjerg – Hobro: Skader, karantæner og startopstillinger

2 af Esbjergs 3 seneste kampe har været mod de 2 direkte konkurrenter i toppen af 1. division, Viborg og Silkeborg. Begge opgør har Esbjerg tabt, og dermed er de aktuelt på 3. pladsen i tabellen, og det er en kedelig plads, for det er den første, der ikke giver oprykning til Superligaen. Men nu skal de jo først have spillet fredag aften, og så venter 10 runder mod de øvrige hold fra Top 6 – og altså dermed både ude- og hjemmekampe mod Viborg og Silkeborg. De 4 grundspilskampe mod de 2 rivaler i toppen har givet Esbjerg 1 point. Det kommer de ikke i Superligaen af.

Forud for Silkeborgs besøg i Esbjerg 25. februar var gået en nydelig stime på 10 kampe med 9 sejre og 1 uafgjort for Esbjerg, men Silkeborg drog nordpå med alle 3 point, og sidste weekend var Esbjerg så i Viborg, hvor de i en tæt kamp tabte 2-0 til rækkens ubestridte tophold. Nu ligger Silkeborg og Esbjerg med henholdsvis 46 og 45 point og kan kun håbe på, Viborg med 53 point får gummiben.

Hobro har måske nok ikke gummiben, men noget slattent er der nu over holdet. En øjeblikkelig 8. plads og 10 point ned til nedrykningplads dækker over, at de bare har hentet 1 sejr i de foregående 10 kampe – i 2021 har de tabt 2 og spillet 3 uafgjort. Det flytter ikke mange pladser i tabellen. De kan glæde sig over, at Mads Hvilsom er i hopla med 11 sæsonscoringer, men også han er i en bølgedal med kun 1 mål i 5 kampe siden vinterpausen. Nederlag til Hobro i denne kamp åbner for, at Hvidovre med sejr over Køge kan kravle forbi dem, så Hobro spiller for, om de skal begynde nedrykningsspillet som nummer 2 eller nummer 3 blandt divisionens ringeste. Det er tvivlsomt, om det er en stærk motivationsfaktor for dem.

Esbjerg:
Kjartan Finnbogason (Angreb, Fast) – Skadet

Hobro:

Esbjerg forventet startopstilling: Kikkenborg; Strunck, Austin, Pedersen, Conboy; Kristensen, Parunashvili, Kauko, Soiri; Yakovenko, Bjarnason.

Hobro forventet startopstilling: Kappenberger; Haarup, Skipper, Bøge, Tjørnelund; Mujanic, Brix-Damborg, Cappis; Loucius, Kirkevold, Hvilsom.

Odds-forslag: Esbjerg er stærkest men formentlig lidt groggy

Esbjerg er noteret for 4 nederlag i sæsonen. De 3 foregående gange har de vundet kampen efterfølgende, så det virker oplagt, at de er favoritter i dette opgør også. Men de har blot lavet 4 mål efter nytår, og 2 af dem har Kjartan Finnbogason scoret, og han er meldt ude til dette opgør. Så måske vil det falde dem en kende vanskeligere at få bolden i rusen i dette møde. Og hvor motiverede vil de være? Det må være en kæmpe skuffelse at have målt sig direkte med de 2 konkurrenter til oprykning og have tabt begge kampe. Kan de rejse sig fra det endnu engang?

Hobro er måske ikke ligefrem flyvende, men de sidste 4 udekampe har de spillet uafgjort alle sammen: Mod bundholdet Skive og mod bejlerne til slutspillet fra Fremad Amager, Køge og Fredericia. Det er ikke helt ringe. At de så i samme periode har tabt hjemme mod Silkeborg og Helsingør samt spillet endnu en uafgjort mod Kolding er en af årsagerne til, de ligger og roder i den dårlige halvdel af 1. division.

5 af de seneste 10 indbyrdes møder mellem Esbjerg og Hobro er endt uafgjort. I sådan en kamp uden alt for meget på spil for nogen af holdene – nu skal de have gjort stillingen op efter grundspillet, trække luft ind og så i kødet på sæsonens sidste 10 runder – vil det være oplagt med en stille deling af pointene. Anbefalingen her er X.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Esbjerg – Hobro: Statistik, topscorer og H2H

– Esbjerg er nummer 3 i stillingen, og de har 45 point efter 21 runder.

– Værternes statistik siger 14-3-4 med en målscore på 32:20. Hjemme i Esbjerg er det blevet til 6-2-2 og 15:9.

– Hobro er på 8. pladsen i 1. division. De gar 24 point efter 21 kampe.

– Statistikken for Hobro er 6-6-9 med scoren 30:39. Deres tal på udebane er 2-4-4 og 13:18.

– Hos Esbjerg er det Joni Kauko, der har scoret flest gange med 7 pletskud.

– Mads Hvilsom er topscorer hos Hobro med 11 sæsonscoringer.

– De 2 hold mødtes i Hobro 24. oktober, og dén kamp vandt Esbjerg 2-1.

– Da de seneste stod over for hinanden på Blue Water Arena, var de begge Superligahold. Det var 21. juni 2020, og Hobro drog hjem med en 3-1-sejr.

– I de seneste 6 indbyrdes møder har Hobro vundet 3, mens Esbjerg er noteret for bare 1 enkelt sejr.

Expected Goals: Esbjerg vs. Hobro – de seneste tre kampe

Esbjerg
Viborg – Esbjerg (2-0) 2,20 – 1,29 xG
Esbjerg – Fremad Amager (2-0) 2,41 – 0,51 xG
Esbjerg – Silkeborg (1-2) 2,00 – 2,30 xG

Hobro
Hobro – Silkeborg (0-3) 1,25 – 0,77 xG
Fredericia – Hobro (1-1) 1,08 – 1,58 xG
Fremad Amager – Hobro (2-2) 1,47 – 2,07 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Esbjerg – Hobro den 19. marts 2021

Vil du livestreame 1. divisions-kampen mellem Esbjerg og Hobro, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Esbjerg – Hobro hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Esbjerg - Hobro d. 19. marts 2021*

Skriv et svar