18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Er du klar til poker under palmerne!

Spil poker under palmerne: Få en oplevelse for livet på PokerIsland!

Kom med bwin til den perfekte ø: Fra d. 18. juli har alle pokerfans, som trænger til ferie, muligheden for at vinde en gratis luksussommerferie i fantastiske omgivelser. I 14 uger spiller 5 spillere ad gangen i ugentlige knock-out-turneringer om deres plads på PokerIsland. Wien, 18. juli 2008 – Fra i dag af har alle chancen for at spille poker om en plads i et pokerparadis: Fra d. 18. juli til d. 31. oktober sender bwin fem pokerspillere til øen hver uge.

På PokerIsland kan pokerfans nyde livet i en kæmpe luksusvilla med pool, chauffør og 5-stjernet service. Der er også en masse sportsaktiviteter, inklusiv paragliding, jetski og mountainbiking. Og naturligvis ingen PokerIsland uden daglige pokerturneringer.. Vind eller forsvind Hver uge kommer spillerne på PokerIsland til at kæmpe om deres plads i luksusvillaen. De to tabere i ugens finale bliver sendt hjem for at gøre plads til to nye pokerspillere. Alle de ugentlig vindere får chancen for at vinde den store finale i oktober, hvor der spilles om en fantastisk hovedpræmie: Et års medlemskab af team bwin og dermed deltagelse i de største pokerturneringer verden over.

Er du klar til PokerIsland?
Spillere kan kvalificere sig til øen i en af vores daglige freeroll-turneringer. PokerIsland kvalifikationsruten ændres hver uge og oplyses på www.bwin.com/pokerisland. Spænding og underholdning er gratis, og der kræves ingen buy-in til disse kvalifikationsturneringer.

Læs mere om PokerIsland på www.bwin.com/pokerisland

Skriv et svar