18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksperter imponerede med stort plus på Champions League spilforslag

Odds på Champions LeagueFCK formåede ikke at skabe sensationen og ekspedere mægtige Chelsea ud af Champions League, men til gengæld kunne brugerne på SpilXperten glæde sig over en række yderst indbringende Champions League spilforslag.

Midtugen bød på fire kampe fra Champions Leagues 1/8-finaler, og her var SpilXpertens ekspertpanel på banen med otte spilforslag til kampene. De seks af disse blev ramt, og heriblandt var der nogle rigtig gode odds!

Outsider lagde hårdt fra land om tirsdagen ved at forudsige en udesejr til Inter mod Bayern München, og efter en fuldstændig vanvittig kamp kunne eksperten notere en 3-2-sejr til Inter og flotte odds 4,70. De mange mål i kampen udnyttede Parbo også til at ramme, at begge hold scorede, mens Sputnik1 ramte rigtigt med et spil til odds 2,30 på, at kampen ikke ville indeholde mere end fire offsides.

Tirsdagens anden kamp bød på Manchester United – Marseille, og her ramte Van Basten odds 2,06 ved at anbefale en føring til Manchester United efter første halvleg. Den eneste misser kom efter et spil på under 2,5 mål, som tilmed så godt ud langt ind i kampen.

Onsdag var Outsider så på banen igen, da han fiskede odds 3,6 ud af ærmet. Spillet gik på 0-0 ved pausen i Chelsea – FCK, og her kunne eksperten altså igen notere en flot gevinst. Et langskud på uafgjort i Real Madrid – Lyon til odds 5,15 skød forbi fra eksperten Parbo, men Van Basten rundede Champions League-ugen af med at ramme odds 1,83 i Chelsea – FCK. Her sluttede kampen 0-0, og med et spil på under tre mål sad den sikkert i skabet.

I alt spillede de otte spilforslag hele 31,92 units ind på det otte kampe, hvilket er ikke mindre end imponerende på et så stort marked som Champions League. Desværre betød ugens Champions League-kampe også exit for FCK, men spillerne her på SpilXperten kunne altså trøste sig med gode spilforslag og høje Champions League odds.

Du kan abonnere på alle SpilXpertens Champions League-eksperter ved at oprette en gratis brugerprofil her på siden: Bliv medlem nu

Herefter logger du ind og vælger ‘Min profil’. I menuen til højre kan du herefter følge instrukserne til at indsætte point og tilmelde dig eksperterne. Så er du klar til at abonnere på spilforslag fra dine udvalgte eksperter og modtage sms-adviseringer direkte.

Skriv et svar