18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ekspert ramte odds 23,80 i Europa League

Europa League odds fra ekspertDer var i den grad god grund til at kippe med flaget torsdag aften på SpilXperten, da eksperten Leandinho fejrede sit comeback ved at ramme fantastiske odds 23,80 i Europa League-kampen mellem Tottenham og Hearts. Således havde fodboldeksperten luret en målfattig kamp, og da der efter 90 minutter blev fløjtet af med resultatet 0-0, var der virkelig jackpot!

Europa League odds til 23,80

Nulløsningen på White Hart Lane var altså lige i øjet, for dem, havde valgt at følge Leandinhos langskud, indkasserede en ualmindelig flot gevinst. Samtidig blev situationen bestemt ikke værre af, at Leandinho også havde spillet på under 2,5 mål til odds 2,65 – som i denne sammenhæng var meget beskedent. Alt i alt gav det en rigtig flot gevinst, som bestemt gør optakten til weekenden endnu bedre!

Masser af høje ekspertodds på SpilXperten

Generelt virker SpilXperten til at være inde i en periode med høje odds, hvor boblerpanelet i denne uge også har ramt odds 6,50, 6,00 og 5,00, ligesom Outsider – der længe har haft kurs mod stjernerne – fortsætter med at ramme de høje odds.

Centrebet tilbyder i øjeblikket et Centrebet freebet på op til 500 DKK, hvis du benytter bonuskoden DAN09 under registrering. Hent dit freebet her via logoet!

Skriv et svar