18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ekspert med forrygende landskamp- og Champions League odds

Fodbold odds fra spilxpertenDet er bestemt ikke nemt at lave overskud på odds, når det kommer til fodboldens Champions League, Premier League og landskampe, men i de seneste tre uger har en af SpilXpertens eksperter været særdeles flyvende på netop disse områder. 23 ud af 28 spilforslag har været rigtige, og den endda med odds som 6,00 og 4,50 i blandt.

Fantastisk spilforslag på de store fodboldbegivenheder

Eksperten, der har leveret så flotte resultater i de seneste tre uger, er ‘christianbc’. Der er udelukkende blevet postet spilforslag på Champions League, Premier League, Europa League og landskampe, så det har været på de helt store fodboldkampe, at eksperten har fundet de rigtige vindere. Det er nemlig gået så godt, at christianbc har ramt hele 23 ud af 28 spilforslag, og når flere af oddsene i blandt har været rigtig høje, tager det ikke mange sekunder at konstatere, at der er et rigtigt flot overskud på fodbold odds fra christian bc.

Modtag fodbold odds direkte på mobilen

Du kan modtage de gode spilforslag på Champions League, Premier League, Europa League og landskampe fra christianbc, hvis du har en brugerprofil her på SpilXperten, hvor du har oplyst telefonnummer og indsat point. Hvordan du kommer i gang, kan du læse, hvis du trykker på linket nederst i artiklen. Derudover kan du oprette en gratis brugerprofil HER.

Modtag spilforslag til Champions League direkte på mobilen – klik her

Skriv et svar