18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Eksklusiv William Hill bonus: 100 SpilXperten-point til nye kunder

William Hill bonus hos www.spilxperten.comDet er med stor tilfredshed, at SpilXperten.com kan præsentere en ny bookmaker til porteføljen. Det drejer sig om britiske William Hill, der er blandt de ældste i bookmakerbranchen. Man må derfor også sige, at de ved, hvad det siger at drive en bookmaker. Det er blandt andet den erfaring, som er med til at gøre William Hill til en god bookmaker at have med i porteføljen. Hos William Hill ved du nemlig, hvad du får!

William Hill har været og er stadig til dels kendt for at være en bookmaker med fokus på det britiske marked, men i de senere år har William Hill bevæget sig tættere og tættere på det europæiske og skandinaviske marked. Således er udvalget på fx engelsk fodbold fortsat enormt, men samtidig er William Hill blevet mere interessant for de skandinaviske kunder – bl.a. pga. forbedringer af udvalget og hjemmesiden. Det ses fx ved muligheden for live betting på den danske reserveholdsliga.

Alt om William Hills værdi for en skandinavisk spiller, deres seneste tiltag og en generel vurdering kan du finde i vores bookmakerguide, hvor en anmeldelse er klar: William Hill anmeldelse

William Hill bonus: Indsæt 100 DKK hos William Hill og få 100 SpilXperten-point

William Hill tilbyder i øjeblikket ikke en bonus til nye kunder, men i samarbejde med SpilXperten.com kan du alligevel få lidt ekstra ud af en indbetaling hos William. Opretter du dig således hos William Hill via SpilXperten.com og indsætter minimum 100 kroner, indsætter vi 100 point på din SpilXperten.com. Dermed kan du kvit og frit modtage spilforslag via sms fra vores dygtige eksperter. Det eneste du skal gøre for at modtage bonussen er at følge instrukserne nedenfor:

1. Opret en konto hos William Hill her: William Hill (dette link skal benyttes for at modtage pointbonussen)
2. Indsæt minimum 100 DKK på din William Hill-konto
3. Send en mail til mail@spilxperten.com med dit brugernavn samt e-mail adresse hos William Hill samt dit brugernavn på SpilXperten.com. Emnet skal være ”WILLIAM HILL BONUS”
4. Vi verificerer herefter dit sign up og din indbetaling hos William Hill, hvorefter pointene indsættes på din SpilXperten.com-konto.

Skriv et svar