18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Eksklusiv konkurrence: Gæt resultatet af Israel – Danmark og vind 2 x 500 kroner

Eksklusiv konkurrence i samarbejde med TipwinKan du gætte resultatet af Israel – Danmark? Vi har lavet en eksklusiv konkurrence i samarbejde med Tipwin*, hvor du kan deltage gratis her på SpilXperten.com. Der er 1.000 kroner i præmiepuljen, og vi finder to vindere af hver 500 kroner. Du deltager i kommentarsporet til denne artikel, og deadline er kl. 18:00 torsdag d. 25. marts 2021.

Gæt resultatet af Israel – Danmark og vind 2 x 500 kroner: Sådan gør du

Du skal have en konto hos Tipwin* for at deltage i konkurrencen. Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en HER*.

1. Gæt resultatet af Israel – Danmark i kommentarsporet*

2. Du deltager nu i konkurrencen om 2 x 500 kroner

*Bemærk: For at kunne kommentere på artiklen, skal du have en brugerprofil. En sådan kan du oprette HER, og så godkender vi din forumadgang inden for få timer.

Tipwin konkurrence

Værd at vide om konkurrencen

Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du skal have en konto hos Tipwin*. Du skal kommentere artiklen med dit bud på resultatet af Israel – Danmark inden kampstart, som er torsdag d. 25. marts kl. 18:00. Det er kun tilladt at deltage én gang, og redigerede svar tæller ikke med. Er der flere end to deltagere med korrekt resultat, trækker vi lod for at finde de to vindere. Har kun én deltager gættet korrekt resultat, trækker vi lod blandt samtlige øvrige deltagere for at finde endnu en vinder. Gætter ingen deltagere korrekt, udgår præmiepuljen.

Vinderne bliver offentliggjort med deres brugernavn i kommentarsporet og efterfølgende kontaktet på den e-mail, der er knyttet til brugerprofilen her på SpilXperten.com. Vinderne skal svare på vores e-mail med info omkring den anvendte Tipwin e-mail inden for 24 timer. Vinderne modtager 500 kroner som en bonus på deres Tipwin*-konto, og denne skal gennemspilles fem gange til min. odds 1,80.

Konkurrencen afvikles i samarbejde med Tipwin*.

Ny hos Tipwin? Få op til 800 kroner i bonus

Har du ikke allerede en konto hos Tipwin*, kan du nemt oprette den nu.

Få din bonus hos Tipwin
18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Skriv første kommentar

Skriv et svar