18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dortmund – Sevilla: Odds og optakt d. 9. marts 2021

<b>Dommer:</b>Dortmund – Sevilla” title=”<b>Dommer:</b>Dortmund – Sevilla” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er 2 sårede mandskaber, der mødes i Dortmund tirsdag aften. Siden Dortmunds 3-2-sejr i Andalusien for 3 uger siden, har Sevilla tabt 3 af 4 mulige kampe – inklusive exit fra Copa del Rey. Dortmund vandt 3 efterfølgende kampe, men lørdag fik de bank i Der Klassiker mod Bayern München. Nu spiller de om en kvartfinaleplads i Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dortmund – Sevilla. Der er kampstart tirsdag d. 9. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Dortmund – Sevilla

Ifølge oddsene kan vi forvente en forholdsvis lige kamp med en lille favoritværdighed til værterne fra Dortmund.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Dortmund – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cuneyt Cakir, Tyrkiet
Stadion:: Signal Iduna Park, Dortmund
Vejret: 3°, svag vind og en smule nedbør

Optakt til Dortmund – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er tæt i toppen af Bundesligaen i denne sæson, og Dortmund har svært ved at klemme sig ind i top 4. De er lige nu 4 point efter Frankfurt, som indtager netop 4. pladsen. Med nederlaget mod Bayern München lørdag fik Dortmund vel også en smagsprøve på, hvordan niveauet er på allerøverste hylde i Europa. Selv om de åbnede kampen med 2 rappe scoringer, havde de reelt ikke meget mere at byde på, og de trak sig langt tilbage og overlod alt initiativ til rivalerne. Som takkede og endte med at vinde 4-2.

Udgangspunktet ser bedre ud tirsdag aften. Efter 3-2-sejr i Sevilla ligner det en ekspeditionssag for Dortmund at slå sig igennem til kvartfinalen, og når vi først er dér, begynder marginaler at spille ind, og så er der ikke langt til en finaleplads. Men det kræver mere, end de viste mod Bayern München. Erling Haaland var på pletten 2 gange i kampens åbning, og nordmanden kan blive afgørende for den videre succes for Dortmund. Forudsat selvfølgelig, at de kan holde Sevilla fra fadet i dette opgør.

For gæsterne holder fast i det spinkle håb om at vende opgøret. De skal jo sådan set bare kopiere Miraklet i Madrid fra 1994, hvor OB tabte 3-2 hjemme i første opgør, og så vandt returen i Madrid 2-0. Det vil være nok for Sevilla. Og Luuk de Jongs sene reducering giver trods alt en lille livline, så de nu kan ‘nøjes’ med 2-0. Der er dog ikke meget i den aktuelle form, der antyder, at det er et realistisk scenarie. Sevilla kom til det første møde med Dortmund som et lokomotiv i fuld fart. 9 sejre på stribe. De havde banket Barcelona i den første Copa del Rey-semifinale, og de var på vej ind i den ellers temmeligt fasttømrede toptrio med Atletico, Real og Barcelona.

Så kom nederlaget til Dortmund. Og godt nok slog de Osasuna den følgende søndag, men siden er det blevet til tab til Barcelona både i ligaen og i Copa del Rey. Og lørdag tabte Sevilla så igen. Denne gang mod Elche. Hvis ikke det skal blive til en middelmådig sæson for Sevilla, skal de have rebet sejlene og gang i skuden igen. De kan passende begynde med et fornuftigt resultat i Dortmund. Om det så rækker til kvartfinaleplads, må tiden vise.

Dortmund:
Manuel Akanji (Forsvar, Fast) – Skadet
Raphäel Guerreiro (Back, Fast) – Skadet
Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
Axel Witsel (Midtbane, Fast) – Skadet
Jadon Sancho (Kant, Fast) – Skadet
Giovanni Reyna (Angreb, Reserve) – Skadet

Sevilla:
Bono (Mål, Fast) – Tvivlsom
Diego Carlos (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Jules Koundé (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Aleix Vidal (Back, Reserve) – Skadet

Dortmund forventet startopstilling: Hitz; Morey, Can, Hummels, Schulz; Delaney, Dahoud, Bellingham; Reus, Haaland, Hazard.

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuna; Fernando, Jordan, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Odds-forslag:

Selv sæsonens første Champions League-kamp ude mod Lazio, hvor de fik bank 3-1, fik Dortmund scoret. Udgangspunktet her er også, at uanset hvor meget det vil hjælpe Sevillas gameplan at spille til nul, har de aktuelt ikke kvaliteten til at holde Dortmund fra fadet. Det betyder, Sevilla skal frem på banen, for når først Dortmund scorer, skal Sevilla bruge mindst 3 mål.

Det vil formentlig føre til endnu flere af de sylespidse kontraangreb, Dortmund mestrer så fint med Haaland som skarpretter på oplæg fra Marco Reus og sædvanligvis Jadon Sancho, som dog er skadet til dette opgør. Så kan Thorgan Hazard få chancen for at vise, at han også holder højt niveau. Pointen er, at når først Dortmund har fået scoret, kan det blive meget vanskeligt for Sevilla at holde motivationen. På søndag venter lokalopgøret mod Real Betis, og efter 1-1 i sæsonens første lokalopgør kan Sevilla ikke tåle et nederlag dér heller. Måske kan de trods alt bedre tåle et nederlag til Dortmund?

Dortmund skal omvendt tilbage på sporet i en fart, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende i top 4 i Bundesligaen, og så hjælper det ikke at smide en kamp som denne og skabe uro og 2 nederlag på stribe. De skal vinde. Og det gør de også. Anbefalingen bliver sejr til Dortmund på mindst 2 overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1 til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Dortmund – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

– Dortmund sluttede efterårets gruppespil som nummer 1 i en pulje med Lazio, Club Brügge og Zenit. Tallene for Dortmund var 4-1-1 med scoren 12:5.

– I Bundesligaen er Dortmund på en 6. plads efter lørdagens 4-2-tab i Der Klassiker mod Bayern München.

– Sevilla kom videre fra gruppespillet i pulje med Chelsea, Krasnodar og Rennes. Statistikken for de 6 kampe var 4-1-1 og scoren 9:8.

– I La Liga er Sevilla aktuelt på 4. pladsen, men formen er ikke god. Før nederlaget til Dortmund havde Sevilla 9 sejre på stribe i alle turneringer. Nu er de på 1 sejr og 4 nederlag i 5 kampe.

– Norske Erling Haaland er topscorer for Dortmund med foreløbig 8 scoringer i årets Champions League.

– Hos gæsterne har Youssef En-Nesyri scoret 4 gange i Champions League, og det er flest af alle hos Sevilla.

– De 2 hold mødtes 17. februar i 1. kamp i ⅛-finalerne, og i Sevilla kunne Dortmund juble over en 3-2-sejr.

Expected Goals: Dortmund vs. Sevilla – de seneste tre kampe

Dortmund
Bayern München – Dortmund (4-2) 3,28 – 0,60 xG
Gladbach – Dortmund (0-1) 0,94 – 1,58 xG (DFB Pokal)
Dortmund – Bielefeld (3-0) 3,95 – 1,01 xG

Sevilla
Elche – Sevilla (2-1) 0,85 – 0,92 xG
Barcelona – Sevilla (3-0) 2,28 – 1,04 xG (Copa del Rey, forlængelse)
Sevilla – Barcelona (0-2) 0,14 – 2,14 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Dortmund – Sevilla den 9. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Dortmund og Sevilla, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Dortmund – Sevilla hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Dortmund - Sevilla d. 9. marts 2021*

Skriv et svar