18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks viser tænder

November er for mange mennesker en trist måned, men sådan behøves det ikke per automatik at være. Den Sorte Boks fandt nemlig formen kort inde i november, og siden da er det blevet til 16 solide spil, som har genereret et flot plus til abonnenterne.

De 16 spil har været fordelt på både fodbold og håndbold, og specielt de skandinaviske rækker samt tysk håndbold har været tilgodeset af de professionelle gamblere, som står bag konceptet ’Den Sorte Boks’.

Har man fulgt ’Den Sorte Boks’ siden d. 5. november har man modtaget alle disse 16 spil på mobilen, hvoraf de ti er gået hjem. En enkelt gang er indsatsen blevet returneret, mens gamblerne har gået fra et væddemål med uforrettet sag fem gange.

Har man fulgt spillene til punkt og prikke og samtidig sat 100 kr. per unit, så ville man i løbet af spillene have omsat for 4400 kr. Samtidig ville man stå tilbage med gevinster for 5846 kr., hvorfor et overskud på 1446 kr. var sikret efter ti dages abonnement. Det giver en tilbagebetalingsprocent på næsten 133, hvilket naturligvis skal tages med et gran salt pga. den korte periode. Over 311 spil har ’Den Sorte Boks’ dog også skaffet sine abonnenter 60 units i overskud.

’Den Sorte Boks’ spytter oftest en del spil ud i weekenden, og kunne du tænke dig at blive abonnent på tjenesten, så du modtager spilforslag direkte fra professionelle gamblere på din telefon, skal du blot oprette en brugerprofil og indsætte point på din konto her på siden.

Du kan komme i gang ved at klikke her: Ny bruger

Ønsker du at læse mere om tjenesten kan du klikke her: Den Sorte Boks

Skriv et svar