18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks stryger i plus

Den Sorte Boks i topform2012 har været et hårdt år for spil-servicen Den Sorte Boks, men en stærk afslutning på efteråret og en suveræn start på vinteren har sendt eksperterne bag servicen i plus for hele året. Samlet set har Den Sorte Boks nu spillet 164 units ind siden lanceringen i 2009.

Perfekt start på vinteren for Den Sorte Boks

Vinterens kommen i Danmark har også betydet storform hos Den Sorte Boks, hvor samtlige fire spilforslag indtil videre har været gevinstgivende. Siden kalenderen skiftede til oktober har servicen, der leverer spil på store markeder, generelt været i rigtig fin form. Således har 22 af 36 spilforslag givet fuld gevinst, mens indsatsen er returneret i tre tilfælde.

Hvad er Den Sorte Boks?

Den Sorte Boks er er spil-service, som kun udsender spil på store markeder via SMS. Missionen er at poste spil på store markeder, når alle bookmakere har odds. Dette startede i 2009 og har siden da leveret overskud hvert eneste år – det bliver forhåbentlig også tilfældet i 2012.

2009: +46,45 units
2010: +92,36 units
2011: +23,38 units

Hvordan modtager jeg spil fra Den Sorte Boks?

Hvis du kunne tænke dig at modtage spil fra Den Sorte Boks direkte på SMS, har vi lavet en guide nederst på følgende side, som hjælper dig i gang.

Vil du modtage spil fra Den Sorte Boks? KLIK HER >>

Skriv et svar