18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks’ spilforslag rammer godt i 2011

Odds Spilforslag www.spilxperten.comDe fleste er forhåbentlig kommet godt ind i det nye år, for det må man i hvert fald sige, at Den Sorte Boks’ gode spilforslag er. Således har Den Sorte Boks ramt syv ud af årets otte første spilforslag, så der har været god grund til at juble i denne mørke vintertid.

Gode spilforslag sidder lige i skabet

Har du været på jagt efter gode spilforslag i starten af 2011, har du med god grund kunnet kigge efter Den Sorte Boks her på SpilXperten.com. Den Sorte Boks – som består af en håndfuld professionelle gamblere – har nemlig ramt syv ud af otte spilforslag indtil videre i januar, så måneden derpå efter julegaveræs og nytårsaften har bestemt ikke været helt til hundene.

Hvorfor vælge Den Sorte Boks’ spilforslag?

Er du i tvivl om, hvorfor du skal følge Den Sorte Boks’ tre spilforslag? Så er her tre gode grunde:

– Den Sorte Boks består af et panel af professionelle gamblere, som ved hvad de har med at gøre.

– Den Sorte Boks poster på store markeder, så du altid har gode forudsætninger for at spille til et højt odds.

– Den Sorte Boks har leveret en tilbagebetaling på over 108 % efter 557 spil. Dette er vel og mærke uden mange spil på små specialmarkeder, hvor det kan være svært at få lov at spille særlig meget.

Spilforslag fra Den Sorte Boks direkte på mobilen

Spilforslag fra Den Sorte Boks udsendes kun via sms, hvorfor du skal være sat op med en bruger her på SpilXperten.com med point og et mobilnummer. Det gør du på følgende måde:

1. Opret en gratis brugerprofil / log ind her: Opret ny bruger / log ind her

2. Når du er færdig med registrering og logget ind, vælg da ‘min profil’. Her kan du til højre indsætte point på din SpilXperten-konto med kreditkort og Moneybookers.

3. Når du har fulgt instrukserne og indsat point, er du tilbage på SpilXperten.com. Her kan du længere nede på din profilside – til højre – finde alle de eksperter, boblere og services du vil abonnere på.

4. Vælg spilforslag fra Den Sorte Boks og eventuelt andre eksperter, du vil følge. Tryk gem!

5. Du er nu klar til at modtage spilforslag!

NB! Under ‘Min profil’ er det vigtigt, at du indtaster og opdaterer dit mobilnummer.

Skriv et svar