18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks’ spilfiduser fortsætter opturen

Den Sorte BoksDen Sorte Boks, som består af en håndfuld professionelle gamblere, har været knivskarpe indtil videre i 2012. Otte ud af ti spilforslag er gået hjem, og senest blev det til et flot odds 3,10 fra Australian Open. Du kan modtage de professionelle gambleres spilforslag direkte på din mobiltelefon.

Spilfiduser i fantastisk form

Det har ikke været nogen skidt forretning af følge ‘Den Sorte Boks’ i 2012. Ti spilfiduser er det blevet til på lidt over tre uger, og her er de otte af dem nået i mål. Dermed har modtagerne af Den Sorte Boks’ spilfiduser haft travlt med at gøre regnskabet op for januar, hvor der indtil videre er et rigtig fint plus. Det plus blev bestemt ikke værre natten til mandag, da Den Sorte Boks’ havde fidus til Sara Errani ved Australien Open. Errani vandt sikkert over Jie Zheng, hvilket sikrede odds 3,10 for Den Sorte Boks.

Den Sorte Boks’ spilfiduser = en god investering

Den Sorte Boks har eksisteret siden foråret 2009, hvilket betyder, at det efterhånden nærmer sig en tre års fødselsdag. I løbet af den tid har Den Sorte Boks postet 706 spilfiduser, hvilket har kastet en tilbagebetaling på 107,76 % af sig. Det har altså været en aldeles glimrende forretning at følge spilfiduserne fra Den Sorte Boks.

Modtag spilfiduserne på din mobiltelefon

Det er nemt at modtage Den Sorte Boks’ spilfiduser, som kun udsendes til folk via mobiltelefon. Du følger ganske enkelt bare disse to trin nedenfor:

1. Har du allerede en profil her på SpilXperten? Spring videre til punkt 2 i så fald. Har du ikke allerede en gratis brugerprofil, får du en her: Få gratis brugerprofil

2. Se hvordan du tilmelder dig Den Sorte Boks’ spilfiduser via SMS: Guide til modtagelse af spilforslag via SMS

Spilfiduser fra Den Sorte Boks

Skriv et svar