18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks Light ser dagens lys

Den Sorte Boks LightKender du Den Sorte Boks? Det er SMS-servicen her på SpilXperten.com, som en håndfuld professionelle gamblere står bag. Her postes primært spilforslag på store markeder, som kun udsendes via SMS. Nu har folkene bag servicen valgt at udvide med ‘Den Sorte Boks Light’, hvilket i korte træk betyder flere spilforslag fra de professionelle gamblere på forskellige sportsgrene. Den Sorte Boks fortsætter naturligvis som hidtil.

Hvad er ‘Den Sorte Boks Light’?

Den Sorte Boks har været et succesfuldt indslag her på SpilXperten siden foråret 2009. En håndfuld professionelle gamblere udsender her nogle af deres spilforslag via SMS, og det har i løbet af 678 spilforslag kastet en tilbagebetaling på næsten 108 % af sig. Det er folkene bag denne service, der nu har besluttet sig for at lave en light-version af Den Sorte Boks, hvilket betyder følgende:

– Det koster kun fem point at modtage et spil på SMS, altså halvdelen af prisen for et spil fra Den Sorte Boks

– Der postes spilforslag fra en lang række forskellige sportsgrene og ligaer

– Der er ikke samme krav til store markeder, som for Den Sorte Boks. Der vil dog oftest sendes spilbare alternativer med ud i SMS’en

Hvordan klarer ‘Den Sorte Boks Light’ sig?

Som sagt er det folkene bag ‘Den Sorte Boks’, som nu også tilbyder ‘Den Sorte Boks Light’. De har lavet et flot plus i løbet af snart tre år her på SpilXperten.com, og starten for det nye projekt har da også været god. Således har ‘Den Sorte Boks Light’ ramt tre ud af fire spilforslag fra start og skabt et fint plus til at starte ud med.

Modtag spil fra ‘Den Sorte Boks Light’

Det er nemt at modtage spilforslag fra ‘Den Sorte Boks Light’, hvilket du gør ved at følge instruktionerne nedenfor.

1. Har du ikke en brugerprofil? Så få en gratis her: Få gratis brugerprofil

2. Når du har oprettet en gratis brugerprofil og er logget ind, følger du instruktionerne her. Så guides du igennem tilmeldingen: Modtag SMS-spilforslag nu

Skriv et svar