18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks i SUPERFORM!

179 spil og en tilbagebetaling på 110,64 %! Det er det foreløbige resultat af SpilXpertens mobile spil-tjeneste, hvor du får de bedste spil fra professionelle gamblere direkte til din mobiltelefon.

Havde du blot spillet for 100 kr. pr. unit, så havde du allerede nu siddet med ca. 6.000 kr. i overskud efter kun fire måneder, hvor spillene er kommet i en lind strøm.

Ikke nok med at tilbagebetalingen er helt i top. Formen er intet mindre end fabelagtig! Syv spil i træk har siddet lige i skabet, mens der kun er misset 5 af de seneste 20 spil.

Kendetegnende for Den Sorte Boks er, at der kun sættes spil hos relativt store bookmakere, så alle abonnenter har en chance for at få oddsene, der naturligvis falder de fleste gange, da vores meget kompetente prof-tippere, der står bag servicen, for det meste fanger bookmakerne på kampe, hvor estimationen simpelthen er skæv.

Der sendes cirka 40-50 spil ud om måneden, så der er stort set spænding hver eneste dag året rundt. Selv i sommerperioden har Den Sorte Boks brillieret med det ene gode spil efter det andet.

Prisen er mere end rimelig. Det koster 10 point at få tilsendt et spil fra Den Sorte Boks, og prisen pr. point er helt ned til 0,667 kroner afhængig af hvor mange point du køber. Alt du skal gøre er at oprette dig som bruger på SpilXperten, købe point og tilmelde dig Den Sorte Boks. Det bliver ikke nemmere at få nogle af Internettets bedste spil!

Opret bruger her
Køb point her
Tilmeld dig services her

Skriv et svar