18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Den Sorte Boks i storform – abonnerer du?

Odds Den Sorte Boks www.spilxperten.comEr du ikke altid ved en computer og samtidig træt af bookmakere, hvor du ikke kan satse det ønskede beløb? Så er “Den Sorte Boks” noget for dig! Servicen består af en håndfuld professionelle gamblere, som udsender spilforslag direkte til abonnenterne på mobiltelefonen. Kendetegnende for disse spil er, at de placeres på store markeder med høje limits, hvorfor der både er tid og mulighed for at placere sine spil.

Du har sikkert prøvet før, at det ikke har været muligt at sætte det ønskede beløb på et væddemål, som du ellers har fundet god værdi i. Dette problem forsøger “Den Sorte Boks” bedst muligt at behandle og løse ved kun at anbefale spil hos bookmakere, der enten ikke opererer med personlige limits eller er meget moderate på dette punkt.

Som vindende spiller har du sikkert også prøvet, at oddsene hurtigt forandrer sig på de bedste væddemål, men på grund af de store markeder på blandt andet fodbold og tennis, er du ikke i samme tidsnød ved at abonnere på “Den Sorte Boks”. Her skal der nemlig rigtig store indsatser til, før oddset virkelig rykker sig – dermed har du mere tid til at sætte dine spil og opnå det bedste odds.

Hvordan klarer Den Sorte Boks sig?
Efter 491 spilforslag har Den Sorte Boks en tilbagebetalingsprocent på over 108. Der er blevet postet spil på fodbold, tennis m.m., og indtil videre har august været en rigtig god måned for de professionelle gamblere. Ni spil er der blevet postet i den sidste sommermåned, og de syv af dem har været gevinstgivende. Med de fleste spil omkring odds to må det betegnes som en god forretning indtil videre.

For at abonnere på spilforslag fra “Den Sorte Boks” – som kun udsender spilforslag via sms – skal du have en brugerprofil her på SpilXperten.com. Det får du hurtigt, enkelt og gratis på følgende link: Opret SpilXperten-bruger

Er du allerede medlem af SpilXperten.com? Log ind med din bruger og vælg under ‘min profil’ “Den Sorte Boks” som abonnement.

Har du ikke allerede prøvet at indsætte point på din konto, eller er du løbet tør, kan du indsætte point under “Min profil”, hvor du guides igennem købet med enten Moneybookers eller kreditkort.

Skriv et svar