18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Deltag senest tirsdag klokken 20:45: Præmier for 28.000 kroner

Champions League konkurrenceI september blev vores store Champions League-konkurrence med præmier for 28.000 kroner – sponsoreret af Betfair – skudt i gang i forbindelse med 1. runde af gruppespillet i netop Champions League. Nu er det blevet tid til anden runde, som afvikles 2.-3. oktober, og selv hvis du har misset 1. runde, kan du naturligvis stadig nå at deltage senest tirsdag d. 2. oktober klokken 20:45. Der er igen rundepræmier og point til den samlede stilling på højkant.

Deltag i 2. runde senest tirsdag klokken 20:45

Der er deadline for at deltage i 2. runde af vores Champions League-konkurrence på tirsdag klokken 20:45, hvor FC Nordsjælland møder Chelsea. Inden da skal du tippe 1X2 i otte udvalgte Champions League-kampe på vores konkurrencekupon, som ser således ud til denne runde:

Benfica – Barcelona
Cluh – Manchester United
Juventus – Shakhtar Donetsk
FC Nordsjælland – Chelsea
Ajax – Real Madrid
Anderlecht – Malaga
FC Porto – Paris SG
Manchester City – Dortmund

Tip de otte kampe og deltag i konkurrencen nu >>

Præmier for 28.000 kroner

Der er præmier for i alt 28.000 kroner i konkurrencen, hvor hovedpræmien er et rejsegavekort på 10.000 kroner. Derudover er der blandt andet kontante rundepræmier i alle seks runder. Hele herligheden sponsoreres af Betfair og udloddes i løbet af efteråret.

Deltag i konkurrencen nu

Skriv et svar