18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

DELTAG I TO KONKURRENCER I AFTEN

SportingbetDer er masser af Champions League-fodbold i fjernsynet i aften, og ønsker du at krydre det med lidt ekstra gratis spænding bør du deltage i vores Premier League-konkurrence – også selvom du ikke tidligere har været med. Hver uge er der nemlig ugepræmier fra Sportingbet til en samlet værdi af 600 DKK, ligesom SpilXperten.com smidt point i puljen. Den første kupon i uge 6 afvikles nemlig i dag, hvorfor der er gode muligheder for at kæmpe sig til et freebet hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at gætte resultaterne i fem Champions League-kampe, og så er du ellers med i kapløbet. Hovedpræmien er en tur for to til London, hvor der er flybilletter, hotel og billetter til opgøret Portsmouth – Liverpool d. 19. december inklusiv.

Deadline for deltagelse i kuponen er klokken 18.30 i aften, når CSKA Moskva og Wolfsburg skyder onsdagens topklasse fodbold i gang.

LÆS MERE OM KONKURRENCEN OG DELTAG HER

Er du mere til håndbold, er der til gengæld også noget for dig! I samarbejde med håndboldspilleren Lars Rasmussen har vi nemlig sat 10 signerede eksemplarer af hans nye bog ”HER ER LARS RASMUSSEN” på højkant i en konkurrence, der kun løber i dag. Her har vi stillet seks håndboldkampe op, hvor du skal gætte resultatet af disse – du modtager point ud fra Sportingbets odds.

Deadline for deltagelse i konkurrencen er klokken 19.00 i aften.

LÆS MERE OM KONKURRENCEN OG DELTAG HER

Begge konkurrencer er gratis at deltage i, og du skal blot have en bruger her på SpilXperten.com for at deltage – dette er naturligvis gratis!

SpilXperten.com-bruger: Ny brugerprofil

Skriv et svar