18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dellas tilbage med spilforslag

Dellas har længe indtaget spidsen i Spelunivers’ ekspertpanel, og den position blev blot yderligere manifesteret i slutningen af 2009, da eksperten leverede en række flotte resultater på spilfronten.

Således afsluttede Dellas året med stil, da 14 af de sidste 20 spil ramte plet. Med sædvanligt odds omkring 1,75-2,00 blev det til en ganske pæn fortjeneste, og med tanke på, at to af de tabte spil var til hhv. odds 7 og 16, var hitraten så absolut imponerende.

Siden d. 27. december havde Dellas så ikke leveret spil, men i weekenden skød eksperten i den grad det nye år i gang, da tre spil blev leveret. Alle var de til odds 1,85, hvor to af disse gik hjem, hvorfor Dellas øgede sin samlede indtjening med 5,90 units. Dermed har eksperten nu spillet imponerende 421 units ind over 467 spil. Det giver samtidig en flot tilbagebetaling på over 116 %, hvorfor det bestemt er rentabelt at følge den svenske ekspert, der mest af alt følger håndbolden.

Takket være Dellas’ flotte resultater er han nu også blevet opgraderet til betalingsspil, hvilket du kan læse mere om her.

Vil du følge Dellas i 2010 gælder det bare om at oprette en profil på Spelunivers, hvor du bagefter indsætter point på din konto og tilmelder dig de eksperter, som du ønsker at følge. Du opretter dig HER! Efter oprettelse er det vigtigt, at du under din profil indtaster dit mobilnummer inklusiv landekode – for Danmark er dette +45.

Skriv et svar