18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Deadline på konkurrencekupon 1 kl. 20.00 lørdag – VIND ÅRETS JULEGAVE – TIL DIG SELV! Deltag gratis

SportingbetHar du lyst til at mærke suset live, når Premier League-stjernerne løber på banen? Så skal du gøre dig klar til SpilXpertens store Premier League-konkurrence, som vil løbe af stablen resten af efteråret og frem til og med starten af december.

Allerede til weekenden skal du være klar, da den første kupon i konkurrencen vil blive afviklet, og det gælder naturligvis om at være klar fra start, så man både kan være med i kampen om hovedpræmien og de ugentlige af slagsen.

I samarbejde med Sportingbet sender vi nemlig den heldige vinder til London sammen med en ledsager. Førstepræmien vil indeholde to billetter til opgøret Portsmouth – Liverpool d. 19. december samt to overnatninger på hotel i London og transport med fly t/r.

Allerede fra i morgen formiddag kan du udfylde den første kupon, som vil indeholde fem af weekendens store fodboldkampe.

Det er ganske gratis at deltage i konkurrencen, og foruden præmierne til de endelige vindere vil vi også hver uge dele points ud til de bedste deltagere. Samtidig har Sportingbet smidt ’free bets’ i præmiepuljen, så der hver uge vil blive lidt ekstra at spille for til de bedste.

Konkurrencen kommer til at løbe frem til og med starten af december. Den vil forløbe på den måde, at vi hver uge vil præsentere to kuponer med udvalgte kampe, hvor det så gælder om at gætte de forskellige kampes udfald. Der vil blive udgivet en kupon hhv. mandag til midtugens kampe og fredag til weekendens kampe. Hver kamp vil være udstyret med odds på 1X2 fra Sportingbet, og man vil altså modtage point ud fra de odds, som man gætter rigtig.

Du kan læse mere om konkurrencen og præmierne HER!

For at kunne deltage i konkurrencen skal du have en brugerprofil her på siden. Den kan du oprette HER!

Bonus
Er du ikke allerede bruger hos velrenommerede Sportingbet, kan du med fordel blive det nu. Sportingbet har nemlig valgt at sponsorere 350 point til din SpilXperten.com-konto, hvis du ikke allerede er medlem hos dem. For at modtage de 350 point kræves det, at du signer dig op hos Sportingbet gennem SpilXperten.com og indsætter minimum 100 DKK. Når du har registreret dig hos Sportingbet og indbetalt penge på din konto, skal du sende en mail til mail@spilxperten.com. Her oplyser du dit brugernavn hos både Sportingbet og SpilXperten, ligesom den email-adresse du har oprettet dig med hos Sportingbet skal fremgå af mailen. Når dit sign up er verificeret indsætter vi pointene på din SpilXperten.com-konto.

Opret dig her: Sportingbet

Skriv et svar