18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark slår Rusland og booker semifinale ved EM i håndbold

EM i håndboldDanmark har tirsdag aften trukket sig sejrrigt (30-23) fra knald-eller-fald kampen mod Rusland i mellemrunden ved EM i håndbold. Sejren sender danskerne i semifinalerne, hvor de skal møde Norge, som har vundet samtlige deres seks kampe i turneringen.

Dansk jerndefensiv sikrer mindeværdig triumf

Det danske kvindelandshold i håndbold har ikke været blandt de fire bedste nationer ved en stor slutrunde siden 2016, men en dansk jerndefensiv, der formåede at holde Rusland på bare 9 scoringer i 1. halvleg (og 23 scoringer totalt), sørgede tirsdag aften for at spille Danmark tilbage i det helt sjove selskab.

Turneringens stærkeste hold venter i semifinalen

Kroatien har leveret overraskende flot ved EM i håndbold, og det samme har franskmændene. Det stærkeste hold – og det eneste, der fortsat er med lutter sejre – er dog Norge. Og det er netop nordmændene, som Danmark skal møde i semifinalen fredag d. 18. december kl. 20:30.

Nordmændene har vundet 7 x EM-guld i perioden fra 1998 til 2016, mens det blev til en skuffende 5. plads ved EM i 2018. Dén præstation er Camilla Herrem og co. opsatte på at vaske væk. Norge slog Danmark i to testkampe kort før EM-slutrunden i slutningen af november måned, men nu hvor Jesper Jensens mandskab for alvor er spillet varmt, er der lagt op til et sandt drama.

Lars Christiansen dækker EM i håndbold på SpilXperten

Den danske håndboldlegende Lars Christiansen analyserer alle de danske kampe på SpilXperten.com. Han havde luret, at Danmark ville besejre Rusland, og han havde også luret, af Mie Højlund ville løbe med den danske topscorerværdighed.

Vil du se, hvad Lars Christiansen tror på i EM-semifinalen mod Norge? Klik på banneret herunder for at komme til håndbold-ekspertens seneste optakt.

Lars Christiansens analyse til Norge - Danmark

Skriv første kommentar

Skriv et svar