18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dallas Mavericks – Brooklyn Nets: Odds og optakt d. 28. februar 2021

Dallas Mavericks - Brooklyn NetsDet er snart All-Star weekend, men inden da kan vi se frem til, at flere af All-Star spillerne kommer i aktion. Dallas Mavericks tager en tur til New York for at møde Brooklyn Nets. Nets er flyvende i øjeblikket, så Luka Doncic skal leverer et mindre mirakel, hvis han skal sikre Mavericks en sejr. Her bringes odds, optakt og spilforslag til Dallas Mavericks – Brooklyn Nets, som vises direkte på TV2 Sport X fra kl. 02:30 søndag d. 28. februar 2021.

Af Magnus Fisker Andersen

Odds på Dallas Mavericks – Brooklyn Nets

Afsnittet opdateres, når bookmakerne har frigivet odds på kampen.

Kampvinder – inklusiv overtid
Dallas Mavericks: 2,20 – SPIL HER >>*

Brooklyn Nets: 1,78 – SPIL HER >>*

Handicap – inklusiv overtid
Dallas Mavericks +2,5: 1,95 – SPIL HER >>*

Brooklyn Nets -2,5: 1,96 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

NBA optakt: Mavericks vs. Nets – Barclays Center, New York kl. 02.30 søndag d. 28/2

Natten til søndag står kampen mellem to af de varmeste hold i NBA. Dallas Mavericks har vundet syv af deres seneste ti kampe, og Nets har landet hele otte sejre i deres seneste ti kampe. Nets er da også det hold med flest spillere, der har kvalificeret sig til All-Star kampen. Dette er heller ikke så usædvanligt endda med den parade af stjerner, de har på holdkortet. Mavericks’ startende point guard, Luka Doncic, skal selvfølgelig også fungere som startende guard sammen med Stephen Curry på Western Conferences hold.

Dallas Mavericks

Efter starten på sæson, hvor Mavericks var helt forfærdelige, så er pilen begyndt at pege i den rigtige retning. Der er selvfølgelig flere faktorer som spiller ind på denne turnaround, hvor især skader spændte ben for at sætte en god serie af sejre sammen i begyndelsen.

Natten til fredag ramte Mavericks ind i endnu et nederlag. Det var et af de mere forventelige, da modstanderen hed Philadelphia 76’ers, og i øjeblikke ligger øverst i Eastern Conference. Nederlaget bekræftede Rick Carlisle i de kæmpe problemer, som holdet har omkring deres front court. Kristaps Porzingis missede sin tredje kamp i streg, og rotationen omkring center går helt galt, når Carlisle ikke kan sætte Porzingis til bære de fleste minutter. De mødte ganske vist også, et af de allerbedste front court mandskaber i NBA, og klasseforskellen blev i den grad også synliggjort. 50-26 blev Mavericks udscoret i feltet af Joel Embiid og co.

Problemet med at have så lidt kvalitet under kurven, er at det begrænser Luka Doncic i nærmest alt, hvad han er god til. Det forhindrer ham i at assistere i pick and roll, det forhindrer ham i at blive isoleret i gå til ringen og det forhindrer ham i at aflevere bolden til en dygtig center, hvorefter han kan tage en ny position. Alt i alt må den stakkels Doncic ty til sit udmærkede heroball, hvor han på James Harden-vis laver sit lille step-back 3-pointsskud. Sommetider lykkes denne strategi, fordi Doncic er så dygtig, men det er sjældent holdbart, og i kampen mod 76’ers stod Doncic “kun” for 19 point.

En bemærkelsesværdig statistik fra 76’ers kampen var de mange turnovers fra Mavericks. Mavericks gav bolden væk hele 22 gange, hvilket er ret usædvanligt for dem. De er normalt et af de allerbedst hold til at passe på bolden, men jeg tror at størrelsen og vingefanget hos 76’ers kom lidt bag på dem. Mod Nets burde der være mulighed for at beskytte bolden noget bedre, da det ikke er i forsvaret, at Nets vinder deres kampe.

Brooklyn Nets

I denne uge blev det endelig offentliggjort, hvem der repræsenterer årets All-Star kamp, og hvem der bliver startere for hver konference. Den mest diskuterede spiller blandt de startende spillere blev Kyrie Irving, hvis tilgang til sport deler vandene. Jeg skal heller ikke sige mig fri fra at have det svært med Irving. Et er, at han tror på, at jorden er flad, noget andet er hans enorme udsving på basketballbanen. I denne sæson har han dog været decideret fremragende, når han har spillet, og ud fra highlights tænker man, at Irving må være verdens bedste basketballspiller. Jeg vil ikke gå planken ud, og kalde ham for verdens bedste, men han fortjener helt klart en plads til All-Star.

Sidste weekend efterlyste jeg klarhed omkring Kevin Durant. Det hører med til historien, at Durant er kommet tilbage fra en frygtelig skade, og har siddet ude hele sidste sæson. Derfor bliver man en anelse bekymret, når meldingerne omkring ham ikke holder stik. Steve Nash siger nu, at han forventer Durant vil være tilbage i kamp inden All-Star ugen, men det kan jeg godt betvivle. Dels ville det være dumt at tvinge Durant tilbage på banen en tand for hurtigt, men bestemt også taget i betragtning af hvor gunstig position Nets befinder sig i i konferencen. Holdet klarer jeg helt fint i øjeblikket uden Durant, så målet for Steve Nash må alt andet lige være at have Durant i form til slutspillet.

En overset spiller hos Nets er Joe Harris. Han nyder tilsyneladende godt af sin rolle som finskytte, på et hold med så meget offensivt talent. Opgaven for Harris er heller ikke til at tage fejl af: løb ned i hjørnet og ram dine 3’ere når du får bolden. En opgave Harris slikker sig om munden for til hver kamp, og rammer i øjeblikket på imponerende 50,9% fra distancen.

Dommen over Mavericks – Nets: Nets tager sin niende sejr på stribe

Jeg tror Nets bliver gjort til ret store favoritter til den her kamp; og med rette. De har noget flere strenge at spille på end Mavericks, som nok er den største enmandshær i NBA i øjeblikket. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver scoret en del point i kampen, da begge hold har sine kvaliteter offensivt. Josh Richardson har ikke været den defensive forstærkning for Mavericks, som da havde håbet på, og han får det svært overfor Irving og Harden. Selvom jeg tror på Nets, så forventer jeg ikke, at Mavericks er uden chancer. Doncic kommer til at have rigtig fine arbejdsbetingelser, og jeg forestiller mig, at han leverer en brandkamp, da han så udmærket godt ved, at alle øjne hviler på ham.

Bud på resultat: 128-118 til Nets

Skriv første kommentar

Skriv et svar