18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil med fine spilforslag

Odds Fodboldspilller www.spilxperten.comHer på SpilXperten.com tilbyder vi uge efter uge en lang række af spilforslag via vores ekspertpanel, boblerpanel, nyhedsbrevet SpilXpressen og sms-servicen “Den Sorte Boks”. Vil du være helt sikker på at kunne få inspiration til dine daglige væddemål, skal du til gengæld ‘tune’ ind på Dagens Spil, som du også finder her på siden.

Dagens Spil leverer 365 dage om året et spilforslag her på siden, hvad end solen skinner eller det regner, om det er juleaften eller en grå mandag i januar osv. Dagens Spil er nemlig din garanti for, at du hver formiddag kan besøge SpilXperten.com og læse om et væddemål, som du kan følge slavisk eller lade dig blive inspireret af. Således er der ikke fastsat nogen deciderede mål for Dagens Spil, men det er derimod en gratis service, man som bruger kan benytte til det formål, som man nu ønsker. Derfor føres der heller ikke statistik på servicen. Dagens Spil udsendes også på mail hver eneste dag, hvilket er gratis at abonnere på.

For Dagens Spil har april været en rigtig pæn måned, hvor de første 13 spilforslag har budt på bare fire fejlslagne. Dermed har der været en rigtig pæn hitrate for det daglige spilforslag, der også tidligere på året havde nogle rigtig flotte stimer.

Du kan læse dagens spilforslag her: Læs mere

Tilmelding til Dagens Spil: Min profil

Er du ikke medlem af SpilXperten.com? Bliv det gratis her

Skriv et svar