18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil i topform!

Hvis du ikke allerede følger Dagens Spil på SpilXperten, så gør du nok klogt i at overveje det. Mændende bag servicen er således i topform i øjeblikket. Selvom udvalget af kampe er meget sparsomt i denne sommertid, så bliver de bare ved med at ramme. Af de seneste 13 spil er de 10 ramt, ét spil har givet halvt tab, mens kun to spil har været rene tab.

Formen har været ekstremt god i den sidste halvanden måneds tid, og der ingen tvivl om, at denne service har stort overskud siden begyndelsen i december sidste år. Det er ikke altid lige nemt at skulle finde en fidus HVER dag året rundt, men redaktionen gør et stort stykke arbejde hver morgen for at støvsuge markedet for spændende informationer om den kommende dags kampe. Derfor vil du også opleve, at du mange gange får lige den info, som ikke er tilgængelig overalt på Internettet, men som akkurat gør, at vi får værdien på vores side.

Flere personer har spurgt, om vi ikke kan lave statistik på Dagens Spil eller angive hvor mange units vi giver spillet hver dag. Så langt har vi ikke tænkt os at gøre nogle af tingene. Dagens Spil er ment som en daglig service til alle, som overvejer at placere et spil den pågældende dag. Den enkelte må så selv vurdere – ud fra vores analyse – om han/hun vil følge Dagens Spil eller ej. Kampudvalget er naturligvis forskelligt fra mandage til lørdage, men vi bestræber os altid på at finde gode værdi-spil hver dag. Værdien vil variere en smule fra dag til dag, men ikke mere end at vi føler det helt forsvarligt ikke at melde nogle af spillene hårdere op end andre. Derfor er der ingen unit-angivelse på Dagens Spil.

Husk, at du er altid velkommen til at kommentere Dagens Spil i forummet, hvis du er enig/uenig, blot har en kommentar dertil – eller måske endda har vundet en god sum penge herpå.

Skriv et svar