18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil i superform!

DSAt kalde det en “god stime” er mildt sagt om Dagens Spil her på SpilXperten. Redaktionens udvalgte spil har siddet i skabet ikke mindre end 12 dage i streg, og de ansvarlige tippere føler sig efterhånden uovervindelige.

Som vi alle ved, så går det i bølger, når man tipper. I nogle perioder går det skidt, man har ikke marginalerne på sin side, og det føles næsten som om, at det er helt umuligt at ramme ét eneste spil. Andre gange er alle marginaler så med én, og man føler næsten ikke, at noget kan gå galt. Det er præcis sådan en periode, som Dagens Spil befinder sig i i øjeblikket. Servicen havde en mindre god periode i løbet af vinteren, men nu ser det for alvor ud til, at folkene bag har genfundet storformen fra tidligere.

Dagens Spil holder sig ikke kun til én liga, men har i løbet af februar været rundt i alverdens afkroge lige fra dansk og svensk ishockey over engelsk, fransk og spansk fodbold til mere specielle ligaer som den schweiziske ishockeyrække og en venskabskamp mellem Cypern og Serbien.

Mange har gennem tiden spurgt til tilbagebetalingsprocenten på Dagens Spil, men vi holder fast ved, at dette blot er en service, som vores brugere kan benytte eller lade være. Sidst vi gjorde det op lå servicen i et lille plus, og det er i sig selv en præstation, når der postes spil alle årets dage uanset højtider og ferieperioder.

Der er absolut ingen garanti for, at stimen fortsætter, men statistikken taler sit tydelige sprog: Dagens Spil er for øjeblikket i SUPERFORM!

Skriv et svar