18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil i fin bettingform

Dagens spil og spilforslag på spilxperten.comSamtlige årets 365 dage kan du finde et gratis spilforslag her på SpilXperten.com. Eksperterne bag Dagens Spil er hver dag på banen med et interessant spilforslag, og i øjeblikket rammer servicen rigtig fint.

9 på stribe for Dagens Spil

Dagens Spil har ikke misset et eneste spilforslag siden d. 10. juli, og dermed er servicen altså med hele ni rigtige på stribe. Spillene har spændt over kvalifikationskampe fra Champions League og Europa League til ligakampe fra den norske Tippeliga og den danske Superliga, så der har været noget for både den skandinaviske entusiast, og noget for den mere europæisk orienterede betting-fyr. Fra SpilXperten skal der lyde et ”godt gået” til folkene på Dagens Spil, og vi håber, at holdet kan fortsætte den fine stime.

Chat og forumdebat om spilforslag

I chatten, der findes et stykke nede på forsiden, kan du diskutere forskellige sportsbegivenheder og spilforslag med andre betting-interesserede brugere, boblere og eksperter. Har du kommentarer, konstruktiv kritik eller spørgsmål, er det oplagt, at du deler disse med andre i vores forum, som findes til højre på forsiden. Alle har mulighed for at kigge ind og give deres besyv med, så længe man er logget ind her på SpilXperten.com.

Modtag Dagens Spil gratis – hver eneste dag

Du kan modtage Dagens Spil – kvit og frit – hver eneste dag året rundt direkte i din indbakke. Det kræver nemlig meget lidt af dig at blive tilmeldt.

Har du ikke en brugerprofil på SpilXperten?
1. Har du ikke allerede en gratis profil her på SpilXperten, så får du en her: Få gratis medlemskab

2. Når du opretter din nye profil sørger du for, at der sat flueben i kassen ‘Dagens Spil’. Så modtager du Dagens Spil i din indbakke fremover.

Har du allerede en brugerprofil på SpilXperten?
1. Log ind med dine oplysninger oppe i højre hjørne.

2. Tryk Rediger Profil samme sted efter login

3. Scroll nedad siden med dine profiloplysninger og sæt flueben ud for ‘Dagens Spil’. Tryk herefter GEM, så modtager du Dagens Spil fremover.

Skriv et svar