18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dagens Spil godt ude af starthullerne

Dagens spil og spilforslag på spilxperten.comDer har været mange omvæltninger i det nye år i forbindelse med liberaliseringen af spillemarkedet og indførelsen af Spilleloven herhjemme. Én ting kan du dog være sikker på, og det er fortsat at kunne modtage Dagens Spil gratis hver eneste dag – 365 dage om året. Tilmed er 2012 startet rigtigt flot med seks ud af otte vundne spilforslag med et par rigtig høje odds imellem.

Dagens Spil godt fra land i 2012

Starten på 2012 har været rigtig god for Dagens Spil, som virkelig har fået indstillet sigtekornet efter Rådhusklokkerne ringede det nye år ind. Otte spilforslag er det blevet til indtil videre i det nye år, og her har de seks af dem været pletskud. Tilmed har der været et par rigtig pæne odds i blandt, hvor Cordoba-sejr over Espanyol til odds 2,70 og X i Setubal – Académica til odds 3,00 har været højdepunkterne i år. Alt i alt har det været en rigtig pæn start for Dagens Spil, som har sikret sine læsere en stribe gode gevinster.

Dagens Spil med mange år på bagen

Dagens Spil har været et fast indslag her på SpilXperten.com siden 2006, hvor der hver eneste dag, året rundt er blevet leveret et spilforslag gratis til læserne her på SpilXperten og modtagerne af Dagens Spil på mail. Løbende er der blevet optimeret på Dagens Spil og teamet bag servicen, for at det hele tiden er blevet sikret, at modtagerne af det gratis spilforslag har fået den bedst mulige service.

Modtag Dagens Spil gratis – hver eneste dag

Du kan modtage Dagens Spil – kvit og frit – hver eneste dag året rundt direkte i din indbakke. Det kræver nemlig meget lidt af dig at blive tilmeldt.

Har du ikke en brugerprofil på SpilXperten?
1. Har du ikke allerede en gratis profil her på SpilXperten, så får du en her: Få gratis medlemskab

2. Når du opretter din nye profil sørger du for, at der sat flueben i kassen ‘Dagens Spil’. Så modtager du Dagens Spil i din indbakke fremover.

Har du allerede en brugerprofil på SpilXperten?
1. Log ind med dine oplysninger oppe i højre hjørne.

2. Tryk Rediger Profil samme sted efter login

3. Scroll nedad siden med dine profiloplysninger og sæt flueben ud for ‘Dagens Spil’. Tryk herefter GEM, så modtager du Dagens Spil fremover.

Skriv et svar