18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – West Bromwich: Odds og optakt d. 13. marts 2021

<b>Dommer:</b>Crystal Palace – West Bromwich” title=”<b>Dommer:</b>Crystal Palace – West Bromwich” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Crystal Palace tager mod West Bromwich hjemme på Selhurst Park lørdag eftermiddag. Værterne styrer endnu engang komfortabelt mod en slutposition midt i tabellen, mens gæsterne ligner et hold, der må tage elevatoren en etage ned, når tabellen er gjort op. Der er 8 point til redning for gæsterne, som tidligere på sæsonen tabte 5-1 til Crystal Palace. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – West Bromwich. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Crystal Palace – West Bromwich

Hos bookmakerne viser oddsene, at værterne fra Crystal Palace forventes at vinde opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Crystal Palace – West Bromwich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion:: Selhurst Park, London
Vejret: 8° og frisk vind med mulighed for sol

Optakt til Crystal Palace – West Bromwich: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er noget enormt betryggende ved Roy Hodgson i trænerstolen for Crystal Palace. Den enorme erfaring smitter ligesom af på holdet, som godt ved, at det svinger op og ned over en sæson, og at det gælder om hele tiden at gøre lidt mere af det, der virker og arbejde med at minimere det, der ikke virker. 6. december mødtes de 2 hold på The Hawthorns, og dét opgør vandt Crystal Palace 5-1. Resten af december vandt de så ikke en eneste kamp, og de tabte endda 7-0 på hjemmebane til Liverpool. Men i januar vandt de så et par kampe igen, og i februar blev det også til 2 sejre, og på den måde skraber de løbende point sammen, og for tredje sæson på stribe med Roy Hodgson som træner ser det ud til at være rigeligt til at forlænge licensen i Premier League.

De har ikke scoret i de seneste 3 hjemmekampe, hvor det er blevet 0-0 mod Fulham og Manchester United, mens de tabte 3-0 til Burnley. I seneste runde mødte de Tottenham på udebane og fik klø med 4-1. Men de kunne glæde sig over, at topscorer Wilfried Zaha var tilbage på banen efter en skade, og han forventes at starte inde til dette opgør. Det burde Christian Benteke måske også, for han scorede et fint mål mod Tottenham på et kraftfuldt hovedstød. Måske er det et våben, de vil dyrke hos Crystal Palace til dette opgør?

Mulighederne burde i hvert fald være rigelige, for West Bromwich har det mest gavmilde af alle forsvar i Premier League. De har lukket 56 mål i ind 28 kampe – altså præcis 2 mål i snit – og selv om de skiftede ud på trænerposten i december, hvor Slaven Bilic måtte overlade pladsen til Sam Allardyce, har de stadig haft et par udfald – måske mest bemærkelsesværdigt med 5-0-nederlag hjemme både mod Leeds og Manchester City. Det er dog, som om der er ved at komme bedre orden på tingene. De seneste 5 kampe har West Bromwich bare lukket 2 mål ind, og selv om de også selv bare har scoret 2, har det givet dem 6 point og blot 1 enkelt nederlag i de 5 kampe. Med bare 1 sejr i 13 udekampe i sæsonen har de dog et efterslæb, og hvis de for alvor vil forsøge at gøre indhug i de 8 point op til den anden side af nedrykningsstregen, er en udekamp mod Crystal Palace et ganske realistisk sted at forbedre udestatistikken.

Crystal Palace:
Wayne Hennesey (Mål, Reserve) – Skadet
Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Skadet
James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Skadet
Nathaniel Clyne (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Tyrick Mitchell (Back, Reserve) – Skadet
James McArthur (Midtbane, Fast) – Skadet
James McCarthy (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

West Bromwich:

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Koyaté, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Riedewald, Milivojevic, Eze; Ayew, Zaha.

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Peltier, Ajayi, Bartley, Townsend; Sawyers; Snodgrass, Maitland-Niles, Gallagher, Grant; Diagne.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Kvalitetsforskel afgør tingene på Selhurst Park

Crystal Palace har bare vundet 4 af deres 13 hjemmekampe i sæsonen. De har slået Southampton, Leeds, Sheffield United og Wolves – og Wolves er så lige præcis det ene hold, som West Bromwich har slået på udebane i sæsonen. Skadeslisten hos hjemmeholdet er næsten lige så lang som en startopstilling. De er meget hårdt ramt, og selv om det ikke er normale startere alle sammen, betyder det færre muligheder undervejs, og det betyder også, at der bliver trukket endnu større veksler på stampersonalet i en sæson, der i forvejen er plastret til med et tæt kampprogram.

West Bromwich oplever det nok som en lille fremgang med bare et enkelt nederlag i de seneste 5 kampe, og de vil formentlig endnu engang forsøge at tætne bagkæden, så de får dæmmet op for scoringer imod, og så må de tage de muligheder, der byder sig undervejs. Hvis de for alvor skal have boostet selvtilliden og troen på overlevelse, ville det klæde dem gevaldigt med en sejr inden landskampspausen.

De seneste 8 indbyrdes møder på Selhurst Park er endt med 2 uafgjorte og 3 sejre til hver. Men selv om urets tikken bliver stadig højere for West Bromwich, får de ikke rigtig hul på en stime, der kan sende dem mod redning. Crystal Palace tørster både efter mål og sejr efter 3 hjemmekampe uden nogen af delene, og med tilbagevendte Wilfried Zaha i front, bliver anbefalingen at holde på værterne.

SpilXperten.com anbefaler: 1 til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – West Bromwich: Statistik, topscorer og H2H

– Crystal Palace er nummer 13 med 34 point for 28 kampe. Deres statistik er 9-7-12 og 30:47, mens de på hjemmebane har taget 4-5-5 og 14:21.

– West Bromwich er på 19. pladsen og har 18 point for 28 kampe.

– Statistikken for gæsterne siger 3-9-16 og scoren 20:56. På udebane er det blevet til 1-4-8 og en målforskel på 11:23.

– Crystal Palaces topscorer er Wilfried Zaha med 9 scoringer.

– Hos West Bromwich er Matheus Pereira topscorer med 5 sæsontræffere.

– Seneste indbyrdes møde var 6. december på The Hawthorns, hvor Crystal Palace drog hjem med en 5-1-sejr.

Expected Goals: Crystal Palace vs. West Bromwich – de seneste tre kampe

Crystal Palace
Tottenham – Crystal Palace (4-1) 2,51 – 0,57 xG
Crystal Palace – Manchester United (0-0) 1,22 – 1,19 xG
Crystal Palace – Fulham (0-0) 0,13 – 1,74 xG

West Bromwich
West Bromwich – Newcastle (0-0) 1,88 – 0,87 xG
West Bromwich – Everton (0-1) 1,05 – 1,26 xG
West Bromwich – Brighton (1-0) 0,62 – 3,56 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Crystal Palace – West Bromwich den 13. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Crystal Palace og West Bromwich, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Crystal Palace – West Bromwich hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Crystal Palace - West Bromwich d. 13. marts 2021*

Skriv et svar