18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Manchester United : Odds og optakt den 3. marts 2021

<b>Dommer:</b> Crystal Palace – Manchester United” title=”<b>Dommer:</b> Crystal Palace – Manchester United” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Hjemmeholdet kæmper videre uden Zaha, men onsdag kommer der besøg fra øverste hylde i form af Manchester United, som spiller for vigtige point i toppen af Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Manchester United. Der er kampstart onsdag d. 3. februar 2021 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Crystal Palace – Manchester United

Gæsterne fra Manchester United er favoritter i dette opgør ifølge oddssætterne.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Crystal Palace – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion:: Selhurst Park, London
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Crystal Palace – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

De er nærmest alt-afhængige af Wilfred Zaha i Crystal Palace, statistikkerne med og uden ham på banen taler sit klare billede. Der sker simpelthen ingenting frem af banen uden han er involveret, og det er snart mange kampe han har siddet på skadesbænken. I de seneste seks kampe har de nærmest ikke skabt nogen chancer, det højeste de har præsteret i de kampe er 0.84 xG. Med det antal skabte chancer, er det imponerende at de på de seneste seks kampe har hentet tre sejre, en uafgjort og blot tabt to gange. De seneste to opgør har budt på decideret røveri, da de først lykkedes med at vinde 2-1 over Brighton, og i weekenden skaffede sig 0-0 mod Fulham i en kamp hvor deres xG lå på 0,07. Heldigvis for Crystal Palace har det ikke stået så skidt til hele sæsonen, de ligger på 13.pladsen i ligaen med et forspring på 10 point til nedrykningsstregen. Med et par gode resultater mere kan Hodgson og Crystal Palace vide sig rimelig sikker på Premier League fodbold igen til næste sæson.

United fortsatte deres ringe pointhøst mod de bedste hold fra Premier League i weekenden, hvor det blev til 0-0 mod Chelsea. Efter 26 spillerunder har de røde djævle stadig ikke slået et ’big-six’ hold. De ligger dog godt til i ligaen, hvor de indtager 2.pladsen. City er stukket af helt i toppen, og for United gælder det nu om at sikre sig Champions League deltagelse til næste sæson. Champions League billetten er bestemt inden for rækkevidde med et forspring på seks point ned til Chelsea på 5.pladsen. Udeholdet fra Manchester har ikke væltet sig i sejre på det sidste, hvor de kun har vundet to ud af de seneste seks kampe i ligaen, dog med fire uafgjorte til følge. United har været fremragende på udebane i sæsonen, og de har stadig første udebanenederlag til gode. Onsdag aften er der fremragende muligheder for at bibeholde forspringet til forfølgerne mod et tandløst Crystal Palace hold.

Crystal Palace:
Wilfred Zaha (Kant, Fast) – Skadet
Connor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet
Jeffrey Schlupp (Midtbane, Fast) – Skadet
Mamadou Sakho (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Wayne Hennessey (Midtbane, Reserve) – Skadet
Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Skadet

Manchester United:
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Juan Mata (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt; Milivojevic, Riedewald; Townsend, Eze, Ayew; Mateta.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles; Matic, Fred; James, Fernandes, Rashford; Martial.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Miraklernes tid er ovre

Det virker som om der skal mirakler til hver gang Crystal Palace får point for tiden. Det var tyveri ved højlys dag, da de besejrede Brighton for to spillerunder siden. De havde to berøringer i modstanderens felt på 90 minutter, og på en eller anden måde resulterede det i en 2-1 sejr. Den slags offensive præstationer er meget kendetegnende for hjemmeholdet uden Zaha. Som nævnt i optakten kreerer de nærmest ingen målchancer for tiden, seneste kamp bød på endnu en bekymrende offensiv præstation, da de ikke på nogen måde var i nærheden af Fulhams mål. Den slags præstationer kan de måske slippe helskindet fra mod Brighton og Fulham, men onsdag kommer modstanden fra øverste hylde.

Der er stor kvalitetsforskel på de to hold, og især med Palaces fravær af Zaha. United taber ingen udebanekampe i denne sæson, og der skal endnu et mirakel til for Crystal Palace her hvis ikke de skal se sig besejret. I de seneste fem udekampe har Manchester United kun indkasseret to mål, og denne gang venter en modstander, som slet ikke kan skabe chancer for tiden. Vi tror at Manchester kører den her sikkert i land i morgen aften, der skal tre point på kontoen for at holde forfølgerne bag sig, og det kræver ikke meget at holde Palace fra fadet.

SpilXperten.com anbefaler: Manchester United vinder til nul til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Læs også: Søren Sorgenfris gennemgang af midtuge runden

Crystal Palace – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

– Crystal Palace ligger i god afstand til bunden, det kan de prise sig lykkelige over, for spillet kører ikke for tiden. Vi finder dem på 13.pladsen med en statistik på 9-6-11 og en målscore på 29:43.

– Gæsterne fra Manchester United er placeret som nummer 2 i stillingen med 50 point for 26 kampe. Deres statistik for sæsonen lyder på 14-8-4 og måldifferencen 53:32.

– Hjemmeholdet er vanvittigt afhængige af Wilfred Zaha, som også er holdets topscorer med 9 kasser i ligaen. Desværre for dem ventes han ude endnu engang.

– Bruno Fernandes er oppe på 15 sæsontræffere, og det er nok til at være topscorer for Manchester United.

– Første duel i sæsonen bød på en solid overraskelse, da Crystal Palace tog en flot skalp med en 3-1 sejr på Old Trafford. Holdets absolutte profil, Zaha, var i hopla med scoringerne til 2-1 og 3-1.

Expected Goals: Crystal Palace vs. Manchester United – de seneste tre kampe

Chelsea
Crystal Palace – Fulham (0-0) 0,07 – 1,69 xG
Brighton & Hove Albion – Crystal Palace (1-2) 3,72 – 1,42 xG
Crystal Palace – Burnley (0-3) 0,6 – 1,73 xG

Manchester United
Chelsea – Manchester United (0-0) 2,68 – 0,53 xG
Manchester United – Real Sociedad (0-0) 0,79 – 1,34 xG (Brændt straffe, Real Sociedad -0,76)
Manchester United – Newcastle (3-1) 1,44 – 0,59 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Crystal Palace – Manchester United den 3. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Crystal Palace og Manchester United, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Crystal Palace – Manchester United hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Crystal Palace - Manchester United d. 3. marts 2021*

Skriv et svar