18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Lillejuleaften

Juleprogrammet i Premier League åbner med en storkamp i form af Liverpool-Arsenal, men også et kig til rundens øvrige kampe.

Kort tips.

West Ham – Manchester United

Lørdag d. 23. december kl. 13:30

Emerson Palmieri får kort i kampen til odds 4,90 ved unibet*
James Ward-Prowse får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Det kan sagtens risikerea at blive rundens kamp på London Stadium, hvor nummer 7 og 8 mødes. Man ved altid hvad man får med West Ham, der i år også har lagt på med Mohammed Kudus i offensiven. Selvom det blev en lidt pinlig exit i Carabao Cupen for West Ham, så bør de egentlig være svage favoritter her imod et Manchester United-hold, der undgik en stor snitter imod Liverpool, men også lå et stykke fra den måde Erik ten Hag ønsker at spille fodbold.

Der er flere kandidater i spil i den her kamp. Vi har dog valgt at gå med italiensk-brasilianske Emerson, der har raget syv kort i 15 ligakampe til sig. Så må man sige at 4,90 er et flot odds. Han får Garnacho som direkte modspiller, så der vil være rigeligt at se til. Vi kunne også havde ladet os friste af Kobee Mainoo (5,10), der endelig fik et kort ind på kontoen, Bruno Fernandes med en nulstillet konto (3,95) eller Marcus Rashford (9,50), der stadigvæk rager nogle dumme kort til sig. Vi har dog valgt James Ward-Prowse, der stadigvæk får et kort i ny og næ og til odds 6 er det fornuftigt.

Kampens dommer er Simon Hooper, der har et flot snit i år på 5,40, så det kan sagtens blive noget i den dur. Hooper har været dommer i flere kortfester i år, så intet er umuligt, selvom han er en solid dommer.

Spil på Emerson Palmieri-kort til odds 4,90*
Spil på James Ward-Prowse-kort til odds 6,00*

Notthingham Forrest – Bournemouth

Lørdag d. 23. december kl. 16:00

Philip Billing får kort i kampen til odds 4,90 ved bet365*
Neco Williams får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det er en ekstremt vigtig kamp for begge hold, der får mulighed for at lægge afstand til nedrykningstregen, for Notthingham gælder det også at finde sig selv efter fyringen af Steve Cooper, der på mange måder har været ventet i et år, men det kan også risikere at trigge en reel implosion. Derfor kan man godt forvente sig god intensitet på City Ground.

Philip Billing har de sidste par år raget en del kort til sig. Ikke mindst i Championship, hvor det blev til 13 kort, og så otte kort i oprykningssæsonen sidste år. I år har det været lidt mindre med hidtige tre kort, så hvis han skal holde niveauet, så er det ved at være tid, og samtidig er Billings odds sneget sig op på knap 5. Det er godkendt. Neco Williams har ikke fået så meget spilletid i år, men ser ud til at starte inde i stedet for Serge Aurier. Williams fik syv kort i 31 kampe sidste år – og hidtil nul i år – så det er også ved at være tid for waliseren, 4,75 er godkendt her.

Kampens dommer er Robert Jones, der også har et pænt snit i år på 4,82. Vi kunne godt forestille os noget henad over 4,5 kort her.

Spil på Philip Billing-kort til odds 4,90*
Spil på Neco Williams-kort til odds 4,75*

Liverpool – Arsenal

Lørdag d. 23. december kl. 18:00

Ben White får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*
Curtis Jones får kort i kampen til odds 5,40 ved unibet*

Rundens absolutte topkamp er på Anfield Road, hvor vinderen kan gå til Boxing Day som nummer 1 i Premier League. Liverpool skuffede – selvom Jürgen Klopp påstår andet – imod Manchester United, der var præget af ineffektivtitet og en ny midtbanekonstellation, mens Arsenal vandt en drilsk hjemmekamp imod Brighton. Den her kamp kan gå alle veje, men kommer ikke til at mangle intensitet.

Ben White fik et kort i sidste runde imod Brighton og er dermed oppe på tre for sæsonen. Det kan godt ende med nummer fire i direkte duel med Luis Diaz, der er Liverpools mest direkte spiller. Arsenal får generelt ikke mange kort, men Ben White og Kai Havertz er to af de spillere, der godt kan rage til sig. White er som altid lidt hæmmet af ikke at være en naturlig back, men Arteta-versionen af John Stones, og det koster lidt. Det er fristende at gentage Waturo Endo – som vi ramte til odds 5 i sidste weekend – da ankerpladsen er et kortmæssigt fixpunkt i Klopps system, men vi prøver med Curtis Jones, der muligvis starter inde i stedet for Ryan Gravenberch, der ikke rigtigt imponerede med andet end alibi-fodbold imod Manchester United. Jones har allerede fået et par kort i år (inkl. et rødt), så han er ikke helt uden evner.

Chris Kavanagh er kampens dommer, han har dømt Liverpool et par gange i år uden gigantisk drama. Kavanagh hold et fint snit på 4,40, men vi forventer ikke en stor kortfest her.

Spil på Ben White-kort til odds 5,10*
Spil på Curtis Jones-kort til odds 5,40*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar