18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til Wild Card weekenden i NFL 2021

Claus ElmingVi er nået frem til Wild Card weekenden i NFL, og i selskab med Claus Elming kigger vi nærmere på flere af de mest interessante kampe. Læs med og find ud af, hvor NFL-eksperten synes, at der er værdi at hente i weekendens program. Der spilles tre kampe lørdag og tre kampe søndag. God fornøjelse!

Bonus hos Mr. Green*

Wild Card weekend i NFL

Vi fik al den drama, vi havde håbet på i sidste runde af grundspillet, og dermed var der både overraskende hold blandt de 14 deltagere i playoffs og hold, der sidder derhjemme og føler sig snydt (læs: Dophins og Giants).

Wild Card runden

For første gang nogensinde har vi seks kampe i Wild Card runden.

Wild Cards er jo ikke lige som i tennis eller golf, at en lokal amatør får lov at deltage. Wild Card er i NFL-sammenhæng betegnelsen for de klubber, der er i playoffs, som ikke vandt deres division, men vandt nok kampe til at kvalificere sig.

Dem er der i år seks af i modsætning til de normale fire. Det giver i alt 14 hold i slutspillet, 12 hold i aktion i weekenden og kun to oversiddere.

Wild Card runden bliver superfed. Der er tre kampe lørdag og tre kampe søndag, begge med start kl. 19 og så ellers NFL playoffs indtil den lyse morgen.

Programmet for weekenden ser således ud:
Lørdag:
Kl. 19.05 Buffalo Bills vs. Indianapolis Colts
Kl. 22.40 Seattle Seahawks vs. Los Angeles Rams
Kl. 02.15 Washington Football Team vs. Tampa Bay Buccaneers (natten
til søndag, red.).

Søndag:
Kl. 19.05 Tennessee Titans vs. Baltimore Ravens
Kl. 22.40 New Orleans Saints vs. Chicago Bears
Kl. 02.15 Pittsburgh Steelers vs. Cleveland Browns (natten til mandag, red.)

Green Bay Packers og Kansas City Chiefs er 1. seed i hhv. NFC- og AFC-halvdelen, og dermed træder de først ind i slutspillet næste weekend.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 54 af de seneste 59 mulige spilforslag, og i sidste uge var der ingen tvivl, da Ravens knuste Bengals. Dermed har vi nu ramt 15 ud af 17 i grundspillet i år.

Nu er det her jo playoffs, og der kan alt ske. Lidt lige som, når man inviterer skolens smukkeste pige med til bal. When you’re at the dance, there’s a chance!

Derfor er det der med Money in the bank, også lidt farligt at kaste sig ud i, men der er dog én kamp, som jeg kun kan se falde ud til én side.

New Orleans Saints har måske det mest komplette hold af alle 14 mandskaber, der er i slutspillet, og de har to enheder som skal vinde kampen på søndag og tage dem langt i slutspillet: Den offensive linje og deres forsvar.

Sidstnævnte har i år faktisk overskygget holdets angreb, og Chicago Bears med quarterback Mitchell Trubisky har ikke evnerne til at åbne det. Kan Drew Brees undgå graverende fejl, så giver det en komfortabel sejr til hjemmeholdet.

Der er 1,21 for en Saints-sejr, og det er Money in the bank. Vil du have lidt mere i posen, så spil Saints på handicap med et touchdown (-6,5) til odds 1,58.

Claus Elming anbefaler: New Orleans Saints vinder til odds 1,21 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her missede vi i sidste uge, da Patriots vandt over Jets. Dermed slutter jeg grundspillet lidt skuffende med 7-10 i denne kategori.

Cleveland Browns er i slutspillet for første gang siden 2002. Dengang tabte de i Wild Card runden til Pittsburgh Steelers på Heinz Field i en fuldstændig fabelagtig 36-33 kamp.

Nu mødes de to klubber igen samme sted, og bookmakerne er ret overbeviste om, at Steelers gentager sejren. De giver kun 1,35 for, mens Browns giver 3,30 igen.

En af årsagerne til det høje odds på Browns er, at de er ramt af Corona i spillertruppen og trænerstaben. Således er de på søndag uden headcoach Kevin Stefanski og flere store spillerprofiler. Flere tilfælde kan komme til inden kampstart, og så skal du holde dig fra opgøret.

Men hvis NFL spiller kampen til tiden, så tror jeg, det bliver væsentligt tættere, end oddsene forudser. Der er odds 1,82 på, at Browns taber med maks. 6 point, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: Cleveland Browns +6,5 til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her gik vi efter det store scoop i sidste uge, men missede brutalt. Dermed er vi her 6-11 i grundspillet, hvilket må betragtes som respektabelt.

Holdet uden øgenavn – Washington Football Team – har måske det her slutspils bedste forsvar. En kombination af unge studs og erfarne kræfter giver dem en meget slagkraftig enhed, som var nøglen til deres divisionstitel.

Nu står de overfor en meget svær – men ikke uoverkommelig – opgave, når de skal møde Tampa Bay Buccaneers. Washington har hjemmebane, og vi har i løbet af sæsonen set Tom Brady have problemer mod gode forsvar.

Washington kan lægge pres på ham med kun fire mand og lade resten løbe rundt i opdækning. Kan de tvinge Brady til to-tre fejl og håbe på, at deres egen quarterback Alex Smith ikke gør det samme, så har de en chance for at vinde kampen.

Der er lækre odds 4,20 for en hjemmesejr, og den kan du godt forsøge lige på. Vi giver dog Washington lidt spillerum, og foreslår her at du spiller dem på handicap med et field goal (+3,5) til odds 2,95.

Claus Elming anbefaler: Washington +3,5 til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre andre væddemål i runden.

Bills slår Colts til odds 1,33*.
Ravens vinder ude over Titans til odds 1,55*.
Rams taber ikke med 10 til Seahawks til odds 1,37*.

God fornøjelse, godt nytår og spil ansvarligt.
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bonus hos Mr. Green*
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar