18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til Spilleuge 17 i NFL 2021

Claus ElmingDen første spillerunde i 2021 for NFL bliver en ren festdag. D. 3. januar skydes NFLs spillerunde 17 i gang, og næsten samtlige kampe spilles søndag aften dansk tid. Vores faste NFL-ekspert, Claus Elming, har dissekeret de mange kampe og trukket de mest spilmæssigt interessante ud. Godt nytår!

Bonus hos Mr. Green*

2020-sæsonen slutter i 2021. Det gælder både den sidste runde i grundspillet og det efterfølgende playoffs. Og der er stadig syv pladser i slutspillet, der skal fordeles, når de 32 hold på søndag skal ud i 16 divisionsopgør og en historisk spændende afslutning.

Umiddelbart virker ideen med 14 playoff-hold til at have givet bonus. Ikke siden 1989 har der været syv pladser at spille om i sidste runde, og ikke siden 2006 har så mange klubber haft noget at spille for på den sidste søndag.

Spilleuge 17 i NFL

Runden byder på at hav af spændende kampe, som enten sender vinderen direkte i slutspillet eller på anden måde får indflydelse på sammensætningen af slutspillet.

Det interessante ved runden og de tilhørende væddemål er, at flere klubber prioriterer at hvile spillere frem for at vinde kampe. Det gælder blandt andet Chiefs og Steelers, og måske også Bills og Saints.

Det er for omfattende at beskrive alle scenarier her, men hvis du vil have det forkromede overblik, må jeg så anbefale denne artikel på Gul Klud: Det spiller de om i uge 17.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 53 af de seneste 58 mulige spilforslag, og i sidste uge sadlede vi om i sidste øjeblik, og det var en god ide, da Ravens vandt sikkert over Giants og dermed har vi nu ramt 14 ud af 16 i denne kategori i år.

Vi holder fast i Baltimore Ravens på søndag. De fik en gave i sidste uge, da både Colts og Browns tabte, og derfor kan de med en sejr på søndag spille sig i slutspillet.

Modstanderen er Cincinnati Bengals, der faktisk får mere ud af at tabe, end ved at vinde, og talentmæssigt slet ikke matche Ravens.

Der er da også kun 1,13 for en Ravens-sejr, og det er Money in the bank. Vil du have lidt mere i nytårsposen, så spil Ravens på handicap med mindst 10 point til odds 1,60.

Claus Elming anbefaler: Baltimore Ravens vinder til odds 1,13 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her missede vi i sidste uge, da Rams tabte til Seahawks, og dermed er vi nu 7-9 i denne kategori i år.

New England Patriots har været en magtfaktor i 20 år i NFL, og har ladet det gå ud over stakkels New York Jets to kampe årligt. Men nu er det slut. Tom Brady er væk, Patriots er en skygge af sig selv, og Jets lugter blod.

Faktisk smed Jets jo sejren over Patriots væk, da de to klubber mødtes tidligere på sæsonen (hvor jeg også anbefalede en Jets-sejr), men det gør de ikke på søndag.

Jets har vundet to kampe i træk over Rams og Browns, og der er ikke noget de hellere vil, end at slutte af med en sejr over divisionsrivalen, Bill Belichick og The Evil Empire.

Der er odds til 2,38 på en Jets sejr, og det kan du sagtens spille. Men ugens bedste bet er at give dem et forspring på et field goal. Spil Jets med +3,5 til odds 1,85.

Claus Elming anbefaler: New York Jets +3,5 til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Efter et par gode uger, missede vi 1. juledag, da Vikings var i gavehumør og lod Alvin Kamara score seks gange! Dermed er vi nu 6-10 i sæsonen her.

Cleveland er store favoritter over Steelers, fordi sidstnævnte kommer med B-holdet. Det samme gælder Chargers over Chiefs, så de to kampe holder vi os fra.

Skal vi have et godt odds på de 3,00 eller derover, så skal vi kigge i en anden retning, og der har vi to muligheder. Texans sender Titans ud af slutspillet til odds 3,65 eller Panthers slutter sæsonen med en sejr over Saints.

Jeg tror godt førstnævnte kunne lade sig gøre, men lad os holde os til den sidste. Saints har kun 1.-seed at spille for. De skal vinde og Packers skal tabe. De spiller samtidigt, og Saints kan følge med i, hvordan det går i kampen mellem Packers og Bears.

Kommer Packers langt foran, så tror jeg Saints begynder at bænke deres stjerner, og det kan åbne døren for en Panthers-sejr. Det vil samtidig være en flot måde for headcoach Matt Rhule at slutte sin første sæson i spidsen for Panthers.

Der er som nævnt flotte odds 3,40 på en sejr til Carolina Panthers, og det vil være den perfekte start på 2021 for dem og dig.

Det samme gælder i øvrigt Seahawks i deres kamp mod 49ers. Seahawks kunne godt spare deres største stjerner, og en sejr til 49ers giver dig odds 3,00.

Kombinerer du de to er der odds 10,20

Claus Elming anbefaler: Carolina Panthers vinder til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål i runden.

Eagles slår Washington ude til odds 2,04*.
Packers vinder hjemme over Bears til odds 1,43*.
Broncos hjemme over Raiders til odds 2,05* skal prøves.

God fornøjelse, godt nytår, husk mundbind og spil ansvarligt.
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bonus hos Mr. Green*
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar