18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til Spilleuge 15 i NFL 2020

Claus ElmingClaus Elming havde godt styr på sine forudsigelser i den sidste runde med 4/6 ramte. Her tæt på julen håber han på at kunne bringe lidt mere glæde til vores læsere med sin NFL-gennemgang og dertilhørende anbefalinger til Spilleuge 15. God jul og glædelig NFL-runde.

Bonus hos Mr. Green*

NFL slutspillet nærmer sig, og det bliver faktisk rigtig spændende at se, hvilken indflydelse det får på de sidste tre spilleuger, at der for første gang ryger syv hold i playoffs fra hhv. AFC og NFC, og at det for første gang kun holdet med 1. seed i begge halvdele, der sikrer sig en friuge i slutspillet.

15. spillerunde blev skudt i gang i nat, Raiders og Chargers mødtes i et af NFLs helt store arvefjendeopgør, men for første gang krydsede klinger i Las Vegas.

Det gik på ingen måder som hjemmeholdet havde ønsket sig. Raiders tabte efter overtid 30-27, i en kamp hvor backup quarterback Marcus Mariota havde chancen for at blive en store helt, men en sen interception kostede muligheden for at vinde i normal spilletid.

Nederlaget betyder samtidig at Raiders er så godt som ude af kampen om slutspilspladser, selvom de matematisk stadig kan nå det forjættede land. Det kræver sejre over Dolphins og Broncos i de to sidste kampe, og hjælp fra anden side.

Spilleuge 15 i NFL

Runden byder på mange afgørende kampe, som på den ene eller anden måde får indflydelse på slutspillets sammensætning.

Det er for omfattende at beskrive alle scenarier her, men hvis du vil have det forkromede overblik, må jeg så anbefale denne artikel på Gul Klud: Det spiller de om.

Der er ikke flere friuger. Alle hold er i aktion, men for første gang i år er der to lørdagskampe på tapetet, når Bills og Broncos mødes 22:30 dansk tid, og Packers og Panthers krydser klinger kl. 02:15 natten til søndag.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 51 af de seneste 56 mulige spilforslag, men jeg missede faktisk for anden gang i år. da Eagles (overraskende) slog Saints. Dermed har vi nu ramt 12 ud af 14 i denne kategori i år.

Efter sidste søndags skandale må vi tilbage på hesten igen, og det gør vi med en sikker sejr til Green Bay Packers over Carolina Panthers.

Førstnævnte nød faktisk godt af Saints’ nederlag, da de dermed overtog 1. seed i NFC-halvdelen. Den har de ikke tænkt sig at give slip på, og med Aaron Rodgers i MVP-form kan jeg ikke se dem tabe til Panthers.

Sidstnævnte har været en positiv overraskelse i år, men der er stadig et stykke vej til, at det unge hold kan bide skeer med de helt store.

Der er 1,24 på en Packers-sejr, og det er Money in the bank. Vil du have lidt mere i juleposen, så spil Packers på handicap med et touchdown til odds 1,71.

Claus Elming anbefaler: Green Bay Packers vinder til odds 1,24 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her ramte vi plet både lige på og på handicap i sidste, da Colts vandt sikkert over Raiders. Dermed er vi nu 7-7 i denne kategori i år.

Miami Dolphins er meget tæt på at kunne sikre sig en plads i slutspillet. Det vil være lidt af en bedrift for andenårs headcoach Brian Flores, der modigt har startet unge Tua Tagovailoa som quarterback den sidste måneds tid.

Søndag møder Flores sin gamle mentor, når Patriots og Bill Belichick kommer på besøg, og man ved bare, at sidstnævnte har noget nyt oppe i ærmet, når hans hold møder en rookie quarterback.

Samtidig er det knald eller fald for Patriots. Taber de, er de med garanti ude af slutspillet for blot tredje gang i dette årtusinde. Derfor kan jeg godt se de 6-dobbelte Super Bowl mestre tage til Miami og komme derfra med sejr.

Der er odds til 1,98 på en lille Patriots overraskelse, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: New England Patriots til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Der var vi topskarpe i sidste uge, da vi gik imod trenden og nappede en Denver-sejr over Carolina. Vi ramte plet og er nu 6-8 i sæsonen her.

Det vælter faktisk med store favoritter i denne spilleuge, og derfor også af naturlige årsager med store underdogs. Vi skal nok få en overraskelse eller to, og så er det jo bare med at finde den.

Jeg er lidt usikker på, om Falcons kan slå Buccaneers, men odds 3,10 er fristende. Jeg tvivler også på, at Lions vinder over Titans, selvom odds 5,25 er vanvittigt højt.

Men jeg kunne godt se Eagles slå Cardinals til odds 3,20 eller Bears slå Vikings til odds 2,43.

Vi går dog i en anden retning, og kigger mod hovedstaden, når NFLs måske bedste forsvar tager imod Seattle Seahawks. Washington Reds… ehhh Football Team har stille og roligt fået skruet ligaens giftigste defense sammen, og ikke mindst den defensive linje er skræmmende (god).

Seahawks har på den anden side en af ligaens mest underholdende quarterbacks, og der skal lidt Russell Wilson magi til for, at Seahawks trækker sig sejrrigt ud af opgøret. Washingtons quarterback på søndag er stadig uafklaret. Bliver det Alex Smith eller Dwayne Haskins?

Begge hold kæmper for en plads i slutspillet, og kan faktisk begge nå det, selvom de skulle tabe på søndag, men Washington rider på en bølge lige nu, hvor deres forsvar kan vinde kampe for dem, selvom angrebet halter lidt.

Der er fine odds 3,20 på en sejr til Football Team, og jeg håber, det kan give dig en ekstra stor gave under træet på torsdag.

Claus Elming anbefaler: Washington Football Team vinder til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål i runden.

Colts hjemme over Texans til odds 1,29* skal spilles!
Saints hjemme over Chiefs til odds 2,45*.
Browns ude over Giants til odds 1,38* er en ren julegave.
Steelers taber ikke til Bengals, det er der “stensikre” odds 1,12* på.

God fornøjelse, god jul og spil ansvarligt.
Santa Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bonus hos Mr. Green*
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv første kommentar

Skriv et svar