18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til Spilleuge 14 i NFL 2020

Claus ElmingClaus Elming er klar med sine spiltips til 14. spilleuge i NFL, og du finder NFL-ekspertens forudsigelser eksklusivt her på SpilXperten.com – i denne artikel. Søndagen byder på en række interessante opgør, og vi skal blandt andet forbi Eagles – Saints, Raiders – Colts og Panthers – Broncos. God fornøjelse!

Bonus hos Mr. Green*

Hold nu kæwer, hvor var vi tæt på det helt store store scoop i sidste uge. Nederst i denne artikel finder du hver uge mine “Tanker på falderebet”. Der spekulerede jeg i en Jets-sejr, en Jaguars-sejr og et Steelers-nederlag til samlet odds 94. Det væddemål var et latterligt spilkald og en overtidskamp fra at gå hjem.

Men præcis her som i NFL gælder det: Nærved og næsten, slår ingen mand af hesten… med mindre man altså er Jets-træner.

Men nok om sidste uge, nu gælder det denne uge, og runden begyndte i nat med en rematch af Super Bowl 53, da Los Angeles Rams tog imod New England Patriots. Og hjemmeholdet fik i revanche. Og i stor stil endda.
Da kampen var slut viste den gigantiske storskærm 24-3 efter en overbevisende indsats af Rams’ forsvar. De scorede på en interception, lavede 6 sacks og fik Patriots til at skifte Cam Newton ud med Jarrett Stidham.

Det betyder også, at Patriots nu skal vinde sine sidste tre kampe for overhovedet at kunne drømme om slutspil. Man kan roligt konstatere, at det er nye tider i New England.

Spilleuge 14 i NFL

Jeg har sagt det før, og jeg gentager det gerne: Jeg er træt af Corona. Maje træt… Jeg skulle nemlig have siddet i aftes sammen med 50 medrejsende danske NFL-fans til kampen på det spritnye SoFi Stadium, og så skulle vi have været videre til Las Vegas til kampen mellem Raiders og Colts. Mere om den kamp senere.

Corona eller ej. NFL-sæsonen fortsætter ufortrødent, og nu gælder det så resten af runden. Vi har fuldt program med yderligere 15 kampe, der for en gangs skyld ligger helt normalt med 14 søndag og en enkelt mandag.

Der er flere superspændende kampe på tapetet med blandt andet Bills-Steelers, Browns-Ravens og Dolphins-Chiefs.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 51 af de seneste 55 mulige spilforslag, og med Dolphins’ sejr i søndags har vi nu ramt 12 ud af 13 i denne kategori i år.

Der er et par rigtigt store favoritter i denne uge, der alle giver omkring odds 1,30 igen, men jeg er ikke helt tryg ved nogen af dem. Kan Lions med en ny træner drille Packers? Kan Vikings’ angreb score flere point end Brady? Kan Dolphins’ forsvar pille brodden af Mahomes? Og kan Jaguars stoppe Derrick Henry? Alt sammen ubesvarede spørgsmål, der er basis for en overraskelse eller to.

I stedet går vi en anden retning, men selv her kan jeg blive i tvivl. Philadelphia Eagles spiller hjemme mod New Orleans Saints. Normalt et opgør mellem Carson Wentz og Drew Brees, men på søndag en kamp mellem Jalen Hurts og Taysom Hill.

Men også et opgør mellem to gode forsvar. Eagles skal have en sejr for at følge med i kampen om at vinde NFC East divisionen, og deres forsvar er nøglen til at besejre Saints.

Sidstnævnte ligger lige nu til at blive 1.-seed i hele NFC-halvdelen, og forsvaret er nøglen til at holde fast i den position. Faktisk har Saints’ defense kun tilladt ét touchdown i de seneste 3 kampe!

Jeg tror, at Saints’ overordnede talent-niveau afgør kampen til deres fordel, men det kan sagtens blive tættere, end de fleste forventer.

Der er 1,33 på en Saints-sejr, og det er Money in the bank.

Claus Elming anbefaler: New Orleans Saints vinder til odds 1,33 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her ramte vi nogenlunde så langt forbi i sidste uge, som det er overhovedet er muligt (Chargers fik et æg), og dermed er vi nu 6-7 i denne kategori i år.

Indianapolis Colts spiller solidt football i øjeblikket. Det er ikke alt sammen lige prangende, men de vinder kampe. Og de gør det både med angrebet og med forsvaret.

Det kan man ikke sige om Oakl… ehhh Las Vegas Raiders, der godt nok stadig ligger lunt i svinget til en playoff-plads, men var krillimillimeter fra at tabe til Jets til søndags.

Raiders kan være eksplosive på angrebet, og quarterback Derek Carr har store spil i sig, men det er ligesom om, han var skarpere for en måned siden.

Colts har et af ligaens bedste forsvar, og holdt Texans uden point i anden halvleg i søndags. De har pensionisten med de ni børn Philip Rivers som quarterback, og han spiller faktisk bedre end længe set.

Jeg tror sagtens, Colts kan vinde over Raiders (de er da også favoritter), og det er der 1,63 i odds for. Vinder de med mere end et field goal stiger det odds til 2,05, og det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: Indianapolis Colts -3,5 til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Der gik jeg imod trenden og valgte Browns over Titans, og jeg håber du gjorde det samme, for så har du lidt ekstra at juleshoppe for nu. Vi ramte plet og er nu 5-8 i sæsonen her.

I denne uge skal vi et smut til Denver, hvor hjemmeholdet får besøg på Mile High af Carolina Panthers. Sidstnævnte er store favoritter, men er faktisk ganske hårdt ramt af Corona og har sendt 10 spillere på Covid-19 skadeslisten – heriblandt et par store stjerner som Curtis Samuel og Derrick Brown.

Broncos har tabt mange kampe i år, men de har et stærkt forsvar og kan bide skeer med de fleste. Jeg tror godt, de kan vinde kampen, men det kræver, at quarterback Drew Lock tager sig sammen og undgår sine sine dumme fejl.

Det er måske for meget forlangt, men lykkes det, så er der fine odds 2,45 på en Broncos-sejr.

Claus Elming anbefaler: Denver Broncos vinder til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål i runden.

Jets ude over Seahawks til odds 6,00*… Just saying!
Jeg tror, Bills vinder hjemme over Steelers til odds 1,79*.
Browns er overvurderede og taber hjemme til Ravens til odds 1,77*.

God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bonus hos Mr. Green*
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv første kommentar

Skriv et svar