18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Tips til Spilleuge 12 i NFL 2020

Claus ElmingClaus Elming kom godt i gang med Thanksgiving-ugen, da han satte begge sine tordagsspil til hhv. odds 2,50 og odds 1,66. Her følger NFL-ekspertens spiltips til weekendens program i Spilleuge 12, og vanen tro er der både “Money in the bank”, “Ugens bedste bet” og “Ugens overraskelse” på menuen. God fornøjelse!

Bonus hos Mr. Green*

Det er Thanksgiving-weekend i USA, og spilleuge 12 åbnede natten til fredag med to kampe. Ja, to kampe. ikke tre. Nyklassikeren mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens blev nemlig udsat på grund af Corona, og den bliver efter planen spillet på søndag.

Til gengæld fik vi to kampe torsdag, der begge endte med næsten identiske sejre til udeholdet. I den første kamp havde Detroit Lions ikke meget bid, og i stedet trak Houston Texans det længste strå med en sikker 41-25 sejr, hvor quarterback Deshaun Watson kastede fire touchdowns og JJ Watt scorede på en interception.

NFC East opgøret mellem Dallas Cowboys og Washington No Names var faktisk ganske tæt, men i 4. quarter gav Dallas nærmest op, og så sluttede det med en overraskende 41-16 sejr til gæsterne, hvor rookie runningback Antonio Gibson scorede tre touchdowns. Dermed fører Washington nu også divisionen – i hvert fald indtil på søndag.

Spilleuge 12 i NFL

Nu gælder det så resten af runden, og her er der altså stadig 14 kampe på programmet. Det er den udsatte kamp og så ellers fuldt program, idet der ingen oversiddere er i denne runde. Der er så til gengæld fire hold, der sidder over i næste uge i stedet for. Meget mærkeligt, men typisk 2020.

Jeg ramte i øvrigt begge Thanksgiving-kampene i min optakt, så jeg håber at være lige så skarp på de kommende linjer.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 49 af de seneste 53 mulige spilforslag, og med Steelers’ sejr i søndags har vi nu ramt 10 ud af 11 i denne kategori i år.

Jeg synes faktisk ikke denne runde er sådan supernem. Jo, der er da nogle klare favoritter, men ikke nogen, hvor jeg tænker: Den er bare 100 %.

Det ville være nemt at spille imod Jets, men de kan faktisk godt overraske mod Dolphins, og Bears kan også godt drille Packers.

I stedet spiller vi for anden uge i træk mod Jacksonville Jaguars, når de på søndag får besøg af Cleveland Browns. Sidstnævnte har vundet 7 af sine 10 kampe, men det har ikke været alt for imponerende, så det er ikke med helt ro i maven, at jeg anbefaler dem til søndag.

Én ting taler dog for, at Browns vinder. Jaguars har besluttet at starte Mike Glennon som quarterback, og selvom han kaster en god dyb bold, så kan han ikke score nok point til at vinde.

Der er faktisk flotte 1,37 på en Browns-sejr, og det er Money in the bank. Håber jeg!

Claus Elming anbefaler: Cleveland Browns til odds 1,37 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her ramte vi både lige på til odds 3,20 og på handicap til 1,95, da Titans besejrede Ravens. Dermed er vi nu 5-6 i denne kategori i år.

New Orleans Saints er NFLs mest komplette hold. Selv da superstjerne quarterback Drew Brees bliver skadet, tromler de bare videre. Nu har de sat Taysom Hill ind som spilstyrer, og nok har han ikke Brees’ evner, så én ting har de dog til fælles: Saints defense.

Det spiller hurtigt og aggressivt, og jeg tror ikke, Denver får gang i sit løbeangreb, der skal åbne op for kasteangrebet. Det bliver en lang dag på kontoret for den enste quarterback ved navn Drew, der spiller i denne gang, når Denvers unge håb med efternavnet Lock, nok skal bruge mere end luck for at vinde denne kamp.

Saints vinder, og det er der odds 1,38 på, men jeg tror godt, at de kan vinde med et touchdown, og det får du faktisk fine 1,98 for.

Claus Elming anbefaler: New Orleans Saints -6,5 til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Den missede i sidste uge, da Falcons intet kunne stille op mod selv samme Saints. Dermed er vi nu 3-8 i sæsonen efter en god start.

Tennessee Titans og Indianapolis Colts kæmper om at vinde AFC South divisionen. De ligger begge med 7 sejre og 3 nederlag, og søndag mødes de to rivaler for anden gang på tre uger.

Sidst trak Colts det længste strå, da de både formåede at stoppe Derrick Henry og score nok point til at vinde kampen. Det gjorde de blandt andet, fordi de tog Titans lidt på sengen med et no-huddle angreb. Det er klart, at sidstnævnte vil være klar på det nu, og så er spørgsmålet, om Colts har noget andet oppe i ærmet.

Titans’ forsvar har et stort problem. De er solide på 1. og 2. down, men de kan ikke stoppe en halt skildpadde på 3. down. Det har været en udfordring for dem hele sæsonen, og det er noget de skal have fixet, hvis de skal gøre sig håb om mere end sidste års plads i semifinalen.

Colts er til gengæld ved at finde melodien på angrebet, og forsvaret er med en blanding af rookies og erfarne spillere blandt ligaens bedste.

Så alt taler for en Colts-sejr, og derfor… anbefaler jeg en sejr til Titans. Kampen bliver tæt, og jeg tror, at Derrick Henry kan blive en afgørende faktor sent i kampen.

Der er odds 2,60 på, at Titans napper den. Er du lidt kalkun, så spiller du på, at Titans må tabe med et touchdown til odds 1,56. Har du ikke behov for livrem og seler efter en stor Thanksgiving-middag, så spiller du på en Titans-sejr med et touchdown til 3,85.

Claus Elming anbefaler: Tennessee Titans til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål i runden.

Rams hjemme over 49ers til odds 1,34* er næsten lige så sikker som kalkun til Thanksgiving
Raiders ude over Falcons (uden Julio) til odds 1,62* burde gå hjem.
Bears til odds 4,60* ude over Packers skal næsten prøves.

God fornøjelse, Happy Thanksgiving og spil ansvarligt.

Claus Elming

Bonus hos Mr. Green*

Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv første kommentar

Skriv et svar