18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Tips til Divisional Playoff i NFL 2021

Claus ElmingClaus Elming har taget temperaturen på Divisional Playoff-runden, og du kan læse den rutinerede NFL-eksperts analyser til weekendens store kampe her. Der er action både lørdag og søndag (aften+nat), og Claus Elming har fundet i alt seks fiduser. God fornøjelse!

Bonus hos Mr. Green*

Wauw, hvor fik vi en vild, vild Wild Card weekend. Formatet med 14 hold er helt sikkert kommet for at blive. Vi fik seks fede kampe, ahh ok fem og så Saints-Bears, men overordnet set var det en succes, ikke mindst for de danske NFL-fans, der fik football både lørdag og søndag med start kl. 19. Så heldige er vi desværre ikke i den kommende weekend.

Divisional Playoff-runden

Det her er ALTD den fedeste runde i slutspillet. Vi har fundet vinderne fra Wild Card-runden, og nu træder de top-seedede mandskaber ind i slutspillet. Og de fire kampe er på papiret perfekte matchups hele vejen rundt.

Green Bay Packers og Los Angeles Rams åbner ballet lørdag, og det er med Aaron mod Aaron, nærmere bestemt Rodgers mod Donald. Årets formodede MVP mod ligaens bedste forsvarsspiller. Bedre matchup kunne vi ikke bede om.

Rundens fedeste kamp, eller i hvert fald den jeg ser mest frem, spilles desværre klokken lååård natten til søndag, når Buffalo Bills og Baltimore Ravens krydser klinger. Det bliver simpelthen så vild en kamp, når Josh Allen og Lamar Jackson skal afgøre, hvem af de to quarterbacks fra 2018-draften, der skal i AFC-finalen. De forsvarende Super Bowl mestre fra Kansas City Chiefs åbner søndagen mod endnu en årgang 2018-QB, når Baker Mayfield og Cleveland Browns kommer på besøg. Mayfield og Mahomes mødtes en enkelt gang i college, og her vandt førstnævnte 66-59… Lad os bare få noget tilsvarende søndag.

Det hele slutter med pensionistopgøret mellem Tom Brady og Drew Brees, der er 85 år tilsammen. New Orleans Saints og Tampa Bay Buccaneers mødes for tredje gang i år, og efter to Saints-sejre håber Bucs på, at tredje gang er lykkens gang.

Programmet for weekenden ser således ud (seeding i parentes):
Lørdag d. 16. januar 2021
Kl. 22:35 Green Bay Packers (1) – Los Angeles Rams (6)
Kl. 02:15 Buffalo Bills (2) – Baltimore Ravens (5)

Søndag d. 17. januar 2021:
Kl. 21:05 Kansas City Chiefs (1) – Cleveland Browns (6)
Kl. 00:40 New Orleans Saints (2) – Tampa Bay Buccaneers (5)

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 55 af de seneste 60 mulige spilforslag, og i sidste uge var der ingen tvivl, da Saints sendte Bears ud af slutspillet og os op på 16 ud af 18 i sæsonen, og 1-0 i slutspillet.

Med kun fire kampe på tapetet, er det jo ikke skidenemt at finde det, man kan kalde en stensikker vinder. Dog må Kansas City på hjemmebane med Patrick Mahomes, Tyreek Hill, Travis Kelce og en friuge i benene betragtes som kæmpe favoritter.

Browns vandt en vild sejr over Steelers i wild card runden, men blev også hjulpet af rivalen med 28 nemme point i første quarter. Det kommer næppe til at ske på søndag, og så skal Baker Mayfield og co. i stedet forsøge at følge med point-maskinen Mahomes.

Men kigger man lidt på Chiefs seneste 6-7 kampe, så har det faktisk ikke været prangende, det de har foretaget sig, men de har alligevel hevet den ene sejr i land efter den anden. Hvis de igen er ineffektive og ikke snører sækken til, så kan vi få en kæmpe overraskelse med en Browns-sejr til odds 5,00.

Alt taler dog for en hjemmesejr, og at Chiefs for tredje år i træk spiller sig i AFC-finalen. Der er odds 1,19 for en Chiefs-sejr, men at kalde det Money in the bank, er måske nok en tilsnigelse.

Claus Elming anbefaler: Kansas City Chiefs vinder til odds 1,19 – SPIL HER >>*

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her ramte vi plet i sidste uge, da Browns ikke bare vandt på handicap, men sendte divisionsrivalen fra Steelers ud af playoffs. Dermed er vi 1-0 i denne kategori i slutspillet.

Som sagt åbner det hele med en virkelig fed kamp-i-kampen i form af Aaron Rodgers mod Aaron Donald, men dermed naturligvis også Packers’ high-flying angreb mod Rams forrygende forsvar.

Faktisk sluttede sidstnævnte som årets bedste forsvar med kun 18,5 point tilladt pr. kamp, mens Packers angreb ligeledes sluttede som NFLs bedste med 31,8 i snit.

En gammel NFL-floskel siger, at når et godt forsvar møder et godt angreb, så vinder forsvaret altid. Om det gør sig gældende her, ved vi lørdag en gang over midnat, men skulle Rams levere sensationen, så er der faktisk flotte odds 3,65 på det.

Vi giver dem lidt råderum her og spiller dem på handicap med et touchdown eller derunder (+7,5) til odds 1,76.

Claus Elming anbefaler: Los Angeles Rams +7,5 til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Her gik vi efter det store scoop i sidste uge, og var supertæt på i opgøret mellem Bucs og holdet uden navn. Dermed er vi her 0-1 i playoffs.

Alle fire hjemmehold er favoritter i den kommende runde, men som beskrevet ovenover så kan både Rams og til dels Browns måske godt overraske.

Det kan Buccaneers også mod Saints, og det er slet ikke umuligt, at Ravens løber hen over Buffalo, selvom Lamar Jackson aldrig har prøvet at spille i sne.

Vi holder fast i sidstnævnte og forudser, at de tager til Buffalo og vinder. Det interessante her er, at det er fuldstændig umuligt at forudsige, om det bliver en højtscorende affære eller en defensivt præget kamp.

Ravens har forsvaret til at stoppe Josh Allen, og så er spørgsmålet, om Lamar Jackson kan flytte bolden mod Bills. På den anden side kan det også være, at begge angreb bare pisker op og ned af banen, og holdet med færrest fejl trækker sig sejrrigt ud.

Der er odds 2,14 for en Ravens-sejr, men jeg tror godt, de kan vinde med mindst fire point (-3,5) og det giver dig odds 2,80 igen.

Claus Elming anbefaler: Baltimore Ravens -3,5 til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Tanker på falderebet

Til sidst får du lige mine tanker om tre andre væddemål i runden.

JK Dobbins scorer for Ravens til odds 2,20*.
Chiefs scorer første touchdown mod Browns til odds 1,42*.
Saints scorer 30 point først mod Bucs til odds 2,70*.

God fornøjelse og spil ansvarligt.
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Bonus hos Mr. Green*
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar