18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til Vild med dans d. 5. december 2020 (odds 6,50)

Elming og Vild med dansClaus Elming er klar med sin kyndige gennemgang af Vild med dans, som ganske atypisk afvikles på en lørdag. Lørdag d. 5. december skal Danmarks modigste dansere på gulvet til næstsidste omgang inden finalen, og vores Vild med Dans-ekspert går med en exit-overraskelse til odds 6,50.

Sensationelt Sindlev-exit afværget i fredags

Wauw. Vi var tæt på det helt store chok i fredags, da Emili Sindlev og Mads Vad pludselig befandt sig i en direkte duel om at blive i Vild med dans. Selvom parret var sluttet på en samlet andenplads i dansene. så stod de pludselig i fredagens omdans. Modstanderen var måske lige så overraskende Hilda Heick og Michael Olesen, der ellers indtil videre har været seernes darling.

Som så ofte før, når to par med stor forskel i evnerne på dansegulvet mødes i en omdans, så går det par videre, der danser bedst. Dermed måtte vi sige farvel til Hilda og Michael, og ud fra et konkurrencemæssigt perspektiv, var det naturligvis det rigtige valg.

Hilda tog dog sin exit med oprejst pande, og var mere stolt end skuffet over at forlade årets udgave af Vild med dans. Samtidig var det et vink med en vognstang til Emili og Mads om, at det ikke er nok “bare” at være gode på gulvet, men at man også skal huske at charme publikum.

Nu er der fem par tilbage i årets konkurrence, og det kan gå hen at blive et par meget spændende uger, vi går ind til. De sidste tre fredage bliver i øvrigt til lørdage, når Vild med dans for første gang slutter sæsonen i december og for første gang som lørdagsunderholdning.

Sådan gik dansene sidste fredag

Inden du får mine forudsigelser, så her lige et hurtigt kig tilbage på parrenes præstation i fredags, hvor alle parrene var på gulvet to gange. Jeg beskriver dog kun deres individuelle dans.

Merete & Thomas, Vals, 47
For anden uge i træk scorede de 47 fra dommerne i form af en 10er fra Jens Werner og Marianne Eihilt og 9 fra de tre andre. Merete er feltets mest stabile danser, og i Thomas har hun den perfekte partner. Som det eneste af de tilbageværende fem par, tør jeg godt love dem en finaleplads.

Emili & Mads, Slowfox, 44
De dansede en fin slowfox, men det var ikke deres bedste dans. Emili er – som hun selv sagde – bedst til de lidt hurtige danse, og den her slowfox skulle vist bare overstås. Tre dommere gav 8, mens Jens Werner af uransagelige årsager gav parret 10. Mon ikke omdansen får parret til at arbejde på både dans og fremtoning.

Sara & Morten, Showdans, 39
Det er helt tydeligt, hvilken effekt dansen har haft på Sara. Ikke blot udstråler hun ægte glæde ved at være med, men hun har også fået skarpe former og ser bedre ud end nogensinde. Hun er blevet mere atletisk og kan gøre flere af de ting, Morten beder hende om. Det indbragte dem endnu en tredjeplads, og pludselig er en finaleplads ikke helt umulig.

Nukâka & Silas, Wienervals, 38
Det er lidt vildt, at de som det eneste af de fem resterende par, faktisk er gået lidt tilbage i niveau. Lidt skuffende sluttede de kun som nr. 4 i fredags, og dommerne gav dem igen hårde ord med på vejen. Jeg tror faktisk, de skal til at stramme sig lidt an, hvis den finaleplads, jeg har forudset siden dag ét, skal gå i opfyldelse.

Albert & Jenna, Vals, 36
Jeg forudsagde allerede i min første artikel, at Albert kunne være ham, der for første gang sendte Jenna i top 5. Og ganske rigtigt – nu er de der. Den unge skuespiller har charme og masser af seerstemmer med sig, men han skal stadig forbedre sig på gulvet. Vi får at se på lørdag, hvor populær han er i de danske hjem.

Spiltips til Vild med dans lørdag d. 5. november

Det er altså først på lørdag, at de sidste fem par skal på gulvet igen, og nu bliver konkurrencen for alvor hård. Ikke blot for at komme videre, men også fordi de skal på gulvet i den altid forrygende marathondans.
Det er last (wo)man standing, der vinder, og parrene får tildelt ekstra karakterer fra 1 til 5 efter, hvor langt de når. Dansen er en lynhurtig lindy-hop, sådan en cowboy-agtig jive, der nok skal brænde de første julekalorier af. Det par, der står tilbage på gulvet til sidst, har danset fuld smæk i over to minutter. Det trækker altså tænder ud.

Mens jeg har været rimelig sikker på, at Merete, Emili og Nukâka ville mødes i finalen, så er jeg blevet mere i tvivl efter i fredags. Emilis overraskende omdans og Nukâkas fjerdeplads gør kampen om finalepladser langt mere spændende, end for bare et par uger siden.

På lørdag skal alle parrene på gulvet i traditionelle danse men til julemusik, og efter sidste uge synes jeg ikke længere, der kan være tvivl om, at Merete og Thomas er favoritter. De giver stadig fine odds 3,00 for at vinde Vild med dans.

Claus Elming anbefaler: Merete og Thomas vinder Vild med dans til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Omdansen på lørdag – i øvrigt årets sidste – er blevet meget svær at forudse, men jeg kunne godt se, nogle af Emilis fans stemme på hende efter chokket i fredags og sende hende sikkert videre. Jeg tror til gengæld, at Nukâka kan ryge i problemer, og så er spørgsmålet, hvem hun skal møde i en omdans.

Albert har børnefamilierne med sig, og de kan alle huske ham fra julekalenderen, så måske er Vild med dans i december en gave til ham. Han er det svageste led på dansegulvet, men måske den mest populære i stuerne.

Sara har overrasket på dansegulvet, hvor hun efterhånden sætter tå og hæl perfekt hver gang, men hun har nok ikke samme seertække, som unge Albert, og det kan blive hendes akilleshæl.

Jeg tror omdansen bliver mellem Nukâka og Sara, og så får vi den helt store overraskelse, når førstnævnte må forlade Vild med dans sammen med partner Silas Holst. Det er der da også vilde odds 6,50 på.

Claus Elming anbefaler: Nukaka stemmes ud af Vild med dans til odds 6,50 – SPIL HER >>*

Du kan også spille på, hvilke af de fem par, der går i finalen. Her giver Albert og Jenna det højeste odds med 5,00 mens Merete og Thomas fås til 1,05 – og det bør være lige så sikkert som brunkager til jul.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere spilmuligheder her: Vild med dans odds.

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt,
Claus Elming

Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar