18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til Vild med dans d. 27. november 2020

Elming og Vild med dansSpændingen tager til i Vild med dans, hvor der nu kun er seks par tilbage. Hvem må vi tage afsked med denne fredag? Knivsparke Claus Elming har analyseret dansefeltet, og han klæder dig på med indsigt og spilforslag til Vild med dans fredag d. 27. november herunder.

2020 har været et dramatisk år – også i Vild med dans

2020 har været dramatisk. Det gælder også årets udgave af Vild med dans, hvor Corona først fredede alle par i et afsnit, og en skade i fredags sendte Janus Bakrawi og partner Karina Frimodt ud før tid.

Selvom de måtte trække sig kort inden programmet, så fortsatte konkurrencen, og de resterende syv par kæmpede om at forblive i Vild med dans. Her trak Wafande det korteste strå, da han og partner Mie Moltke måtte sige farvel efter omdans mod Sara Bro og Morten Kjeldgaard.

I øvrigt må jeg rose folkene bag Vild med dans for sidste fredags cirkustema. Det er fedt, når de opfinder noget nyt, og jeg holdt meget af vores forskellige temaer, der altid gav noget ekstra kolorit på programmet. Det virkede også som en saltvandsindsprøjtning på de syv par, der alle satte personlig karakterrekord.

Det er i øvrigt meget interessant, at de fem dommere er nogenlunde enige om niveauet hos Merete og Thomas, mens de ikke kan blive enige om, hvordan Emili og Mads kontra Nukâka og Silas skal bedømmes. Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe er mest til førstnævntes ungdommelige power på gulvet, mens Britt Bendixen og Marianne Eihilt lader til at favorisere sidstnævntes udfordrende koreografier.

Sådan gik det sidste fredag i Vild med dans

Inden du får mine forudsigelser til fredagens udgave, så her lige et hurtigt kig tilbage på parrenes præstation i cirkusmanegen.

Emili & Mads, Jive, 47
I sidste uge brokkede jeg mig lidt over, at det gik for hurtigt. Det gør jeg ikke i denne. Det var hurtigt, det var lækkert, og det var næsten perfekt. Det syntes tre dommere også, så Laxen, Hübbe og Jens Werner hev alle et 10-tal op af karakterkassen. Britt Bendixen og Marianne Eihilt var mere tilbageholdende og gav hhv. 9 og 8.

Merete & Thomas, Pasodoble, 47
Merete og Thomas leverede endnu en toppræstation på gulvet, og så for første gang et 10-tal fra dommerne og så endda to af dem. Pasodoblens latinske udtryk og arrige bevægelser har altid tiltalt mig, og Merete brugte sine skuespillerevner til at finde den perfekte attitude frem. Og så elskede jeg, at de dansede til spanske rytmer, der bare sætter den rette stemning for en paso.

Nukâka & Silas, Samba, 46
Silas er klog. Efter forrige uge, hvor dommerne straffede parret for lidt for meget show, og lidt for lidt dans, så havde han i fredags koreograferet en samba uden dikkedarer, men bare superlækre trin, masser af samba og samspil hele vejen igennem. Nukâka var fabelagtig og virkede meget overskudsagtig gennem hele dansen. Og nå ja, så var de i lilla – det giver jo pluspoint i min bog.

Sara & Morten, Showdans, 39
Sikke et chok for Sara. Hun blev rost til skyerne af de fem dommere. Hun så sit første 9-tal. Og så endte hun alligevel i omdans. Det var anden gang, at Sara skulle ud i en direkte duel om overlevelse, og for anden gang klarede hun frisag. Det betød dog, at vi fik lov at se hendes showdans to gange, og det var fedt. De var gode, og Britt Bendixen sagde det bedst: “Bravo”.

Hilda & Michael, Quickstep, 38
I aftenens cirkustema var Hilda klovn. Men det var kun udklædningen, for på gulvet var hun næsten perfekt. Der var et par gange, hvor parret ikke var helt i sync, men de var sjove, og trinene sad i lige i skabet. Dommerne belønnede dem med 3 x 8 og 2 x 7, der var nok til en femteplads, og seerne sendte parret direkte videre.

Albert & Jenna, Pasodoble, 36
Albert var tryllekunstner og startede dansen med et par tricks, hvor han blandt andet tryllede sin assistent Jenna frem. Han kunne dog ikke trylle en paso frem, der faldt i dommernes smag. Eller det passer ikke helt, for de gav parret deres højeste karakterer indtil videre, men det rakte kun til en 6. plads. Selvom de sluttede næstsidst i dansefeltet, så sendte seerne parret direkte videre. Han er i øvrigt den sidste herre-amatør, der er tilbage.

Den står på holddans fredag d. 27. november

Fredag skal de sidste seks par på gulvet igen, og de kan endnu engang kigge rundt på hinanden og konstatere, at halvdelen kommer i finalen. Finalefeltet blev nemlig igen reduceret til tre par efter den abrupte exit fra Janus og Karina.

Og selvom hun ikke skal danse, så er det ikke helt slut for Karina. Hun har nemlig fået en lille ekstratjans, når hun skal lave koreografi til sæsonens første to holddanse. Sagt med andre ord, så skal de seks par for første gang på gulvet to gange.

De er delt op i to hold, og får hver deres rekvisit, som de skal bruge i dansen, hhv. lygtepæle og biografsæder.

Hold 1 består af: Emili, Albert og Nukâka med respektive partnere
Hold 2 består af: Merete, Sarah, Hilda med respektive partnere

De to hold kæmper mod hinanden, og de tre par på vinderholdet får to karakterer lagt oveni deres individuelle karakterer, og det kan godt rykke lidt op og ned i aftenens samlede stilling. Det kan få størst betydning for de dårligste par, der er mest i fare for at ryge ud, hvis de kan rykke en tak op i hierarkiet med ekstra karakterer.

Elmings spilforslag til Vild med dans

Jeg synes, det virker rimelig fast, hvem de tre par i finalen bliver. Emili, Merete og Nukâka med respektive partnere er bare lige en (stor) tak bedre end de tre andre par, og bør afgøre årets udgave af Vild med dans mellem sig. Jokeren er Hilda og Michael. Hvor længe holder seerne hånden under dem, og kan de stjæle en finaleplads?

Jeg synes fortsat, Merete og Thomas virker som det par, der kombinerer dans og seertække bedst, og jeg ser dem som vindere af Vild med dans 2020. Det giver odds altså stadigvæk flotte odds 3,00.

Claus Elming anbefaler: Merete og Thomas vinder Vild med dans til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Der var fuld plade i sidste uge, da jeg både beskrev mulige skader, forudså Wafandes farvel og ramte i head to head. I denne uge bliver det meget svært at forudse, hvem der må forlade programmet.

Jeg forudser en omdans mellem Albert og Sara, og så er spørgsmålet, om Sara i en direkte duel, hvor det kun er seerstemmer, der afgør den videre deltagelse, kan skrabe nok stemmer nok sammen. I fredags var hun i omdans på trods af en fjerdeplads, og det kan blive Alberts redning, at han har børnefamilierne med sig.

Jeg er ked af det Sara, men jeg tror det bliver exit på fredag.

Claus Elming anbefaler: Sara Bro stemmes ud af Vild med dans til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Du kan også spille en head 2 head, og for anden uge i træk er det Emili mod Nukâka. De skal begge ud i klassiske standarddanse, og det kan blive en fordel for Nukâka. Hun skal danse en wienervals, mens unge Emili skal vise os en slowfox. Sidstnævnte er nok bedst til de hurtigere danse og mere latinprægede, og derfor kan jeg godt se Nukâka vinde den her duel. Det er der odds 3,00 på.

Claus Elming anbefaler: Nukâka bedre end Emili Sindlev (H2H) til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig. Se flere spilmuligheder her: Vild med dans odds.

God fornøjelse, husk at danse og spil fornuftigt.
Claus Elming

Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar