18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til Super Bowl LV d. 8. februar 2021

Claus ElmingSuper Bowl LV venter natten til mandag, og NFL-ekspert Claus Elming klæder dig her på med alt, hvad du har brug for, når det kommer til spiltips og specials på en af årets allerstørste sportsbegivenheder. Hvem vinder Super Bowl? Hvem bliver MVP? Hvad skal man spille på? Claus Elming har afsagt dommen!

Oddsboost til Super Bowl hos Mr. Green

Super Bowl LV – kulminationen på sæsonen i NFL

En meget anderledes NFL-sæson har nået Super Bowl, og hvor mange tvivlede på, at det kunne lade sig gøre, så er ligaen kommet igennem sæsonen med ganske få forstyrrelser.

Efter 256 kampe i grundspillet og for første gang 12 kampe i playoffs, mangler der nu kun den sidste og afgørende kamp. Men sikke en.

Super Bowl LV, eller 55 med almindelige tal, spilles i Tampa, der for femte gang lægger græs til NFLs finale. Og det er næppe gået nogens næse forbi, at Super Bowl i år er kampen mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers, hvilket med andre ord vil sige: Patrick Mahomes mod Tom Brady.

Det er selvfølgelig den største historie i en Super Bowl fyldt med små sjove side-historier, hvor, udover den imødesete quarterback-duel, Buccaneers også er det første hold i historien, der spiller Super Bowl på hjemmebane.

Masser af spilmuligheder på Super Bowl

Der er som sædvanligt et hav af mere eller mindre obskure muligheder for at spille på Super Bowl, ikke kun hvad angår vinder og taber eller scorede point, men også en masse head-to-heads, forskellige over/under-spil, spil på individuelle præstationer, masser af touchdown-spil, spil på pauseshowet og meget mere. Find alle disse specials HER*.

Men ikke mere snak, her får du de sidste spiltip fra min hånd i år.

Money in the bank

Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt på 57 af de seneste 62 mulige spilforslag, og også i sidste runde ramte vi plet. Dermed er vi nu 18 ud af 20 i sæsonen og 3-0 i slutspillet.

Det forventes ikke at gå stille for sig, når Tom Brady og Patrick Mahomes mødes. Begge quarterbacks kan godt lide at kaste bolden og begge har et hav af våben at lege med.

Buccaneers har spillere som Mike Evans, Chris Godwin, Rob Gronkowski og måske Antonio Brown, mens Chiefs har to superstjerner i receiver Tyreek Hill og tight end Travis Kelce. Der skal nok komme gang i den.

Derfor forventer jeg også en forholdsvis højtscorende affære, selvom de to forsvar selvfølgelig håber at sætte lidt en prop i pointhøsten.

Lige som i sidste uge synes jeg derfor, at det er lidt en gave, at kigge på antal samlede point scoret i kampen.

Der er odds 1,20 for over 45 point til sammen, og det er sæsonens sidste Money in bank.

Claus Elming anbefaler: Over 45 point (inkl. overtid) til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Spillet findes under kategorien ’Mest populære’

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer, at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her missede vi i sidste runde, fordi Packers Robert Tunyan ikke kunne hutle sig til sølle 35 yards… og dermed er vi nu 1-2 i denne kategori i slutspillet.

Altså vi går jo efter et odds i denne kategori til omkring odds 2,00. Og er du gambler, så kan du bare smide pengene på møntkastet i starten af kampen bliver plat eller krone, eller på engelsk heads or tails. Der er 1,98 på det begge dele.

Men skal vi fokusere på det, som spillerne afgør, og hvor der ikke er helt så mange tilfældigheder i spil, så synes jeg, vi skal vende blikket mod en af de helt afgørende kampe-i-kampen.

Kansas City Chiefs fik deres erfarne venstre tackle Eric Fisher skadet i semifinalen. Det betyder, at de på søndag stiller Mike Remmers op på den vitale position, der skal beskytte Patrick Mahomes bagfra.

Selv samme Remmers startede for Carolina Panthers i Super Bowl 50. Her stod han overfor Broncos pass rusher Von Miller, der endte kampen som MVP med flere sacks og en forced fumble, efter han havde snydt Remmers.

På søndag spiller den rødskæggede bamse overfor Jason Pierre-Paul, der før har vundet en Super Bowl med New York Giants og ved lidt om, hvordan man angriber quarterbacken.

Jeg tror, Remmers kan få en lang dag på kontoret, og kan JPP få bare et enkelt sack i kampen, så er der odds 2,20 igen. Det er ugens bedste bet.

Claus Elming anbefaler: Jason Pierre-Paul over 0,5 sacks (inkl. overtid) til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Spillet findes under kategorien ’Sacks’

Ugens overraskelse

Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Vi ramte plet i sidste uge med et touchdown til Chiefs Darrell Williams, og dermed er vi her 1-2 i playoffs.

Der er stor fokus på de to quarterbacks og hele historien med den gamle mod den unge. Men det er også historien om to geniale trænere, der ikke er bange for at tage chancer.

Kansas City Chiefs headcoach Andy Reid er gået fra at være stok-konservativ til at have den sjoveste og mest alsidige playbook i hele NFL.

Tampa Bay Buccaneers har i Bruce Arians en headcoach, der lever efter mottoet “No risk it, no bisquit” eller på dansk “Hvo intet vover, intet vinder.

Ingen af dem er bange for at tage chancer, og derfor kan jeg godt se de to lege lidt med mulighederne i løbet af kampen for at tage den anden på sengen.

Altså der er Brady og Mahomes. Men kunne vi ikke også se et lille trickspil undervejs, hvor en tredje spiller kaster bolden. Det er der faktisk odds 3,15 på (hvis den bliver grebet) og det vil faktisk ikke overraske mig.

Claus Elming anbefaler: Over 2,5 spillere laver et complete pass (inkl. overtid) til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Spillet findes under kategorien ’Spil på spillere’

Løb, kast, grib…

Der er masser af interessante væddemål på, hvem der kaster flest yards, løber flest yards, griber flest bolde mm., og jeg har fundet de mest interessante frem til dig her.

Er der virkelig otte Buccaneers-spillere, der griber en bold i Super Bowl? Altså jeg kan tælle mig frem til Evans, Godwin, Gronk, Scotty Miller, Cameron Brate, og måske AB. Det giver seks. Så er der RoJo og Fournette. Det giver otte. Men hvad med AB? Bliver han klar? Hold øje med det og så spil på, at under 7,5 forskellige Buccaners-spillere griber en bold til odds 2,33.

Claus Elming anbefaler: Under 7,5 Buccaners-spillere laver en reception (inkl. overtid) til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Spillet findes under kategorien ’Spil på spillere’

Jeg elsker, at der er sat odds på om Tom Brady kan løbe bare én yard. Lykkes det ham ikke giver det odds 1,57. Men kan han bare løbe én enkelt fremadrettet yard i hele kampen, så er der odds 2,40. På den anden side vil det være lidt bittert, hvis han har sin ene yard, og så laver to kneel-downs til sidst for minus to yards.

Griber Rob Gronkowski over 29,5 yards i kampen, så er der odds 1,85 igen, og det er altså bare en enkelt semi-dyb bold ned gennem midt af banen.

Kig selv de mange muligheder igennem. Der er rigtig meget at vælge mellem.

Super Bowl MVP

Der er gennem tiderne spillet 54 Super Bowls, og 30 gange er det en quarterback, der er blevet valgt til kampens mest værdifulde spiller, MVP.

Patrick Mahomes vandt sidste år og Tom Brady har som den eneste vundet æren fire gange. Førstnævnte er da også storfavorit og giver kun odds 1,95 igen, mens Tom Terrific har sneget sig op på 3,10.

Jeg tror mere på Mahomes end Brady som Super Bowl MVP, selvom alt kan ske på søndag, men her får du fire andre bud på en MVP til et lidt højere odds.

Hvis du tror, at Buccaners vinder:
Devin White til odds 41* eller Shaquille Barrett til odds 51,00*.

Hvis du tror, at Chiefs vinder:
Tyreek Hill til odds 13* eller Travis Kelce til odds 14* (eller Mahomes).

Mulighederne findes under kategorien ’MVP’

Super Bowl vinder

Jeg glæder mig vanvittigt meget til Super Bowl på søndag. Den har tegningen til at blive en klassiker, og forhåbentlig har vi en nat i vente med masser af lækre spil, spænding, flotte scoringer, nerverne udenpå tøjet og en afgørelse helt til sidst.

Vinderen kender vi først sådan ca. 04:30, og jeg er stadig meget i tvivl om, hvem jeg tror der vinder årets Super Bowl. Jeg sagde Buccaneers i vores podcast NFL Showet, og det holder jeg fast i her. Det giver odds 2,45 igen, mens Chiefs giver odds 1,58.

Claus Elming anbefaler: Tampa Bay Buccaneers vinder Super Bowl (inkl. overtid) til odds 2,45 – SPIL HER >>*

God Super Bowl, spil ansvarligt.
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Oddsboost til Super Bowl hos Mr. Green
Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar